http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Po...?ticaid=112673
Może wreszcie bedzie stać co niektórych na nowszy model 7er.
Co o tym myślicie ? Jesteście za odwróconą fajerą ?
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Po...?ticaid=112673
Może wreszcie bedzie stać co niektórych na nowszy model 7er.
Co o tym myślicie ? Jesteście za odwróconą fajerą ?
Tak tak właśnie oglądałem Fakty w Tvn i był o tym temacie wątek i rzeczywiście Polska będzie musiał zezwolić na rejestrację tego typu samochodów....
Ja jestem absolutnie przeciw temu prawu ale klamka już i tak zapadła!!!! Nikt mnie nie przekona że wyprzedzanie takim samochodem jest bezpieczneoby nikt z Nas nie musiał uciekać do rowu bo paniszcze angolem musiało wyjechać całym samochodem na przeciwległy pas żeby zobaczyć czy może wyprzedzać......
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
A co zrobisz jak odpadnie kierownica w zle przelozonym angolcu?? bo "Zdzich" jak spawal grodz to dla rozluznienia 10 piwek walnal... a Ty akurat bedziesz jechal z przeciwka? Osobiscie wole oryginalnego angolca jak druta z kiera przewalona na lewo.
Mi ostatnio przed domem wyjechal passat z kiera z lewej na 100% czolowke bo idiota sobie dziure omijal... - zakazac rejestrowania passatow??
Na zachodzie auta z kiera z prawej sa normalnie rejestrowane i poruszaja sie normalnie po drogach bez wiekszych problemow.
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Też mam takie zdanie, tym bardziej, że już mi się to zdarzyło, bo sporo angoli jeździ po naszych drogach.
Znając naszych urzędników to zanim zmienią przepisy minie z rok lub więcej.
Ale może jest szansa że nasze krajowe auta stanieją jeśli zaleją rynek tanimi anglikami .
Z drugiej strony za 500 funta można kupić w UK w miarę sprawną E38...
Mentalność Polaka bo jak ja będę wyprzedzał, normalna droga to nie tor wyścigowy, przyjedź do UK i zobacz jak tu się jeździ nikt nie wyprzedza 😙
Eee nooo stary widzę że z Ciebie prawdziwy "brytyjczyk" jest to może przetłumaczę na polski żebyś zrozumiał co napisałem. Pisząc że wyprzedzanie jest nie bezpieczne miałem na myśli że to ja będę jechał swoim pasem ruchu a wyprzedzał będzie taki polski "brytyjczyk" i to on będzie musiał wyjechać swoim doskonałym pojazdem na mój pas żeby cokolwiek zobaczyć......a co do przyjeżdżania do UK i wyprzedzania pozostawię to bez komentarza nie chcę robić OT
Wystarczy chwile pomyslec i tylko zwiekszyc odleglosc do poprzedzajacego auta- wtedy wcale nie musisz sie wychylac na drugi pas sprawiajac zagrozenie dla innych- tak jak pisalem wczesniej jak za kiera wariat do obojetnie z ktorej jest ona strony i tak bedzie sprawial zagrozenie dla innych.
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
Bosie nie osłabiaj mnie takimi tekstami. Jakieś śmieszne kombinacje żeby wykonać zwykły manewr wyprzedzania......Zdecydowanie wolę mieć kierownice po właściwej stronie niż "zwiększać odległość" żeby go wyprzedzić ha ha. Cóż za paradoks oddalać się żeby wyprzedzić.....