a z 'gwarancją' za ile?
a z 'gwarancją' za ile?
Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.
Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.
Było BMW E34 525i manual 1991r.
3400 zł także nie najtaniej , chciałem ją sprzedać ze względu na zakup mieszkania i kupić coś tańszego a teraz już sam nie wiem czy się bedzie opłacało :] Zawsze to będzie atut przy sprzedaży , bo gwarancja na skrzynie to jest dobra opcja :] INDYWIDUAL :] Jak tylko ktoś będzie miał rozsądek w głowie to spokojnie bez remontu bardzo długo pojeździ jedyne co pozostanie to wymienić olej po 100 k i tyle :] Napisze jak już odbiore samochód z warsztatu , może to będzie już w sobote jeśli wszystkie części im poschodzą jak nie to dopiero w przyszłą sobote wezme bo w delegacji będę ale sprawność oceni mój kuzyn :]
to cena powiedziałbym wręcz niska, remont GMa mówią 5-6k :)
Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.
Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.
Było BMW E34 525i manual 1991r.
No w porównaniu do innych przypadków skrzynia się całkowicie nie posypała , wiele elementów jest w dobrym stanie . Uratowało ją to że gdy szarpneło i ślizgneło mi na biegu odrazu wstawiłem do garażu i czekałem na swoją kolejke do warsztatu. Jeden znajomy mechanik powiedział , żebym jeżdził aż nie padnie :] haha wtedy rozwaliłbym wszystko co było możliwe.
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton