Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: zaręczyny :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Przedewszystkim SZCZĘŚCIA!!!!! i żeby Twoja żona była taką samą osobą po ślubie co przed ślubem :)

Cytat Zamieszczone przez mackaroon
    Tiaaa... Ten post powinien się znaleźć w dziale, do którego nie każdy ma dostęp, bo cholera wie, jak to ktoś przeczyta... Ja również jako facet po przejściach (rozwód) kiedyś się oświadczałem... A wiec... Dawno, dawno temu... A tak na poważnie, to zabrałem moją eks-małżonkę na wycieczkę do Paryża. Pojechaliśmy na Sylwestra. Wic polegał na tym, że chciałem to zrobić o północy, ale niestety okoliczności... Cóż... Postanowiliśmy ze znajomymi spędzić Sylwka na świeżym powietrzu. Nie na balu, jak wszyscy. Coś 'a la warszawski Sylwester pod Zamkiem czy pod Pałacem. A że chętnych młodych ludzi było więcej, zawieźli nas autokarem na Pola Elizejskie. Przed wyjazdem, na rozgrzewkę, prawie na czczo wypiłem z kolegą 0,7l. Dodatkowo od organizatora wycieczki wypadło jeszcze po szampanie na głowę. Wypiliśmy, a jakże! O północy złożyliśmy sobie tylko życzenia (zapomniałem pierścionka z hotelu). W drodze powrotnej na obwodnicy Paryża powstał gigantyczny korek i spędziliśmy w ciepłym, zawieszonym na poduszkach autobusie ponad 40 min. Nie muszę Wam mówić jak podziałała na mnie taka przejażdżka? Pod hotelem jedyną myślą było, żeby jak najszybciej znaleźć się w objęciach... białego dzbanka. Nie dopchałem się do windy, więc ledwo trzymając fason pobiegłem po schodach... Udało się.
    A potem? A potem znalazłem pierścionek i wręczyłem przyszłej małżonce...
    Na koniec najlepsze... Rano się obudziłem i ni w ząb nie pamiętałem czy wręczyłem pierścionek czy nie... :D
    Hahahahaha bez kitu :D jak w przyszłośći (mam nadzieję dalekiej) się będe zaręczał, też chce żeby tak to "hardkorowo" wyglądało :D Wyobrażam sobie rano tą niepewność hehehe :D

Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    jeszcze jedna mala rada zastanow sie bo po slubie sie wszystko zmienia.
    o, dokładnie Kolega Hrabia ma racje. Intercyza i te sprawy to dobra rzecz. Znam wielu ludzi co się ożeniło ze wspaniałą dziewczyną a po ślubie trochę się zmieniło.

Doświadczenia (myślę, że na moją korzyść :D) narazie nie mam ale ja bym to zrobił w jakiejś fajnej resteuracji przy stoliku, bez padania na kolana itd. ewentualnie w jakimś miejscu do którego macie sentyment.

Jeszcze raz powodzenia!

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Ja to zrobilem na kopie biskupiej jest tam taka wieza widokowa :D a co sie nagadalem z pepikiem (wieza jest po stronie czeskiej) zeby ludzi nie wpuszczal ze che byc sam etc :D nio ale sie udalo i bylo dosc orginalnie jak sadze ;) widoki przednie nio i powiedziala TAK :D

Jak schodzilismy ktos zapytal czy sie udalo :D i dostalismy brawa od zniecierpliwionych turystów zatrzymanych na dole ;)

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    hrabia ma racje, wszystko sie pozniej zmienia, niechcem tu nikog straszyc czy cos w tym stylu i niemowie ze zmienie sie kobieta w potwora czy cos takiego poprostu ona to juz inaczej widzi i tyle, dla faceta to to samo a dlaniej nie, moja rada, jak juz chcesz sie zaobrączkowac to przynajmniej z pol roku pomieszkajcie razem bo to co innego jak wpadac po kobiete do domu, odwozic w nocy lub raz z 2-3 noce przespac na wakacjach w domu, jak juz pomieszkacie, zobaczyc jak to jest to mozecie ten zwiazek zatwierdzic i zyc szczesliwie, taka rada stryjka krzywego :D a ja osobiscie ze swoja kobieta juz wczesniej rozmawialismy o slubie, az wkoncu rano pamietam na walentynki pojechalem, kupilem pierscione, wrocilem, obudzilem kobiete i wreczylem pierscionek, ona sie juz dawno tego spodziewala ale czekala tylko na moment :D ogolnie wszystkim przed i po zycze udanego zwiazku

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Z moją się znamy ponad 7 lat .... mieszkamy z 5 .... teraz urządzamy wspólne mieszkanie ... a zaręczyny.... może kiedyś po co psuć ... to co dobre ... :D

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Z moją się znamy ponad 7 lat .... mieszkamy z 5 .... teraz urządzamy wspólne mieszkanie ... a zaręczyny.... może kiedyś po co psuć ... to co dobre ... :D
    :viva: Mocne słowa - tylko kobitce też musi to pasować ;)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

BMW
    e38 735 iA
    Dostała raz "pierdzionek"...nie zaręczynowy ,ale wiem ,że kiedyś trzeba będzie bo moja babyjaga tego chce...wiem tylko odwlekam ...hehhehe ;D

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Dostała raz "pierdzionek"...nie zaręczynowy ,ale wiem ,że kiedyś trzeba będzie bo moja babyjaga tego chce...wiem tylko odwlekam ...hehhehe ;D
    Jakas dziwna moda zapanowała wsród tych kobitek ;)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

A ja po 2 latach "chodzenia" zmieszkalem z dala od domu (wlasnie w Warszawie) z moja Pania, mieszkalismy tak 4 lata i stalo sie...

Zareczyny byly w restauracji przy bialym winku, skromnie...

Uplynely jeszcze dwa lata i pobralismy sie. Tak po krotkim namysle.

Teraz mijaja kolejne 3 lata i jest coraz lepiej!!
    Troche zazdroszcze mlodym parom co po kryjomu obsciskuja sie np. w pizzerii, ale u nas jest rowniez swietnie. Inaczej ale nadal swietnie.
    Urodzil nam sie syn Krzysztof i dopiero zycie nabiera i tempa i rumiencow. Zycze wszystkim powodzenia w wyborze partnera zyciowego

BMW
    e38 735 iA
    Przede wszystkim ... Waszego wyboru - trafnego ... to najważniejsze Sylwek .... ;)

Uprawnienia umieszczania postów