Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: zaręczyny :)

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Jaki ślub - kiedyś było ,że od zaręcznym ble ble na maxa 1.5 roku (teraz to już nie ma znaczenia )... A oświadczaj się jej - najpierw niech się ona zgodzi to będziesz już razem z nią walczył z jej starszymi , chyba ,że wolisz hard core na maxa i razem z jej starszymi i ją zaskoczyć ....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iA, e30 344i, 126p
    No to mnie pocieszyles :) A i dzieki za gratulacje

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740iA, e30 344i, 126p
    Tzn z jej rodzicami nie musze nic walczyc, bo oni sami sa bardzo za... tylko zastanawiam sie jak to powinno wygladac, tzn jak by bylo najbardziej ok :)

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Ja już raz sie oświadczałem.. :D Mojej eks.. A moja teraźniejsza Pani dostała pierdzionek i mnie na własność w gratisie :P

Tak na serio to nie ma znaczenia miejsce i czas.. Ważny jest dobra atmosfera i zaskoczenie (ale nie zupełne) ..
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Hehe Radoshu :) Ja tez się oświadczałem kobiecie z przedrostkiem "ex" i teraz nadal mam spokuj :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 730i '89
    Tiaaa... Ten post powinien się znaleźć w dziale, do którego nie każdy ma dostęp, bo cholera wie, jak to ktoś przeczyta... Ja również jako facet po przejściach (rozwód) kiedyś się oświadczałem... A wiec... Dawno, dawno temu... A tak na poważnie, to zabrałem moją eks-małżonkę na wycieczkę do Paryża. Pojechaliśmy na Sylwestra. Wic polegał na tym, że chciałem to zrobić o północy, ale niestety okoliczności... Cóż... Postanowiliśmy ze znajomymi spędzić Sylwka na świeżym powietrzu. Nie na balu, jak wszyscy. Coś 'a la warszawski Sylwester pod Zamkiem czy pod Pałacem. A że chętnych młodych ludzi było więcej, zawieźli nas autokarem na Pola Elizejskie. Przed wyjazdem, na rozgrzewkę, prawie na czczo wypiłem z kolegą 0,7l. Dodatkowo od organizatora wycieczki wypadło jeszcze po szampanie na głowę. Wypiliśmy, a jakże! O północy złożyliśmy sobie tylko życzenia (zapomniałem pierścionka z hotelu). W drodze powrotnej na obwodnicy Paryża powstał gigantyczny korek i spędziliśmy w ciepłym, zawieszonym na poduszkach autobusie ponad 40 min. Nie muszę Wam mówić jak podziałała na mnie taka przejażdżka? Pod hotelem jedyną myślą było, żeby jak najszybciej znaleźć się w objęciach... białego dzbanka. Nie dopchałem się do windy, więc ledwo trzymając fason pobiegłem po schodach... Udało się.
    A potem? A potem znalazłem pierścionek i wręczyłem przyszłej małżonce...
    Na koniec najlepsze... Rano się obudziłem i ni w ząb nie pamiętałem czy wręczyłem pierścionek czy nie... :D
    Wszyscy moi znajomi mają mnie za spokojnego i ułożonego... :) Czasem człowiek robi dziwne rzeczy.

Po tak długim wstępie... serdecznie gratuluję!!! I nie łam się, rodzice i teściowie mogą być poinformowani po fakcie. :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    ja tak jak wiekszosc moich znajomych nie wymyslalem za bardzo poprostu poszedlem do mojej zonki dalem pierscionek i juz wiedziala o co chodzi (jakos takie sceny jak z filmu mnie zamulaja) nie wyobrazam sobie obiadu calej rodziny i robienie z siebie pajaca prosic tesciow o zgode. wogole to gdyby nie to ze moja zonka byla juz wtedy w ciazy to pewnie bujal bym sie do tej pory. moj kolega pojechal na zakupy ze swoja przyszla zona ona poszla kupowac sobie jakies ciuchy a on do jubilera kupil pierscionek i w samochodzie bez zadnej cukrujacej gadki powiedzial trzymaj i dal jej pierscionek. ale jezeli chcesz blysnac to niedlugo jest sylwester jedz gdzies w gory na sylwestra i jak juz wyjdziecie ogladac fajerwerki wtedy mozesz sie oswiadczyc podklad bedzie jasne niebo zagadaj z tym ktory bedzie puszczal muzyke zeby specjalnie dla was cos zagral ludzie beda bili brawo bedzie niezle. jeszcze jedna mala rada zastanow sie bo po slubie sie wszystko zmienia.

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Mojego kumpla ciągle dziewczyna męczyła o ślub to jej powiedział "ehh to chodź juz ***** idziemy sie chajtnąć" i pojechali do Urzędu Stanu Cywilnego - jak dla mnie oryginalny sposób :D

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    A ja mojej dziewczynie mówię żona, mówie ze chce sie chajtnąć itd itp, wiec ehh zaręczyny w toku :D

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    No gratulacje !! :D

Pamiętaj to jak tego nie wymyślisz .... będzie to napewno przeżycie dla Was .... :D

Uprawnienia umieszczania postów