Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
Niestety Ireczku jak siê ma dumne V8 to takie s± koszty.

Najbardziej mnie ¶mieszy na forum gdy sie kto¶ ,najczê¶ciej nowy, pyta jaki silnik do 7er ,wszyscy specjali¶ci chórem V8 ,a potem jest p³acz bo trzeba np rozrz±d wymienic i po temacie ,po aucie. Taka jest rzeczywisto¶æ niestety.

Ireczku je¿eli my¶lisz,¿e zacznê pisaæ na na Twoim poziomie ,mam na my¶li jakie¶ Tesco , burek itp , to sie mylisz., choæ na has³o ³añcuch ,burek sie objawi³ w temacie i go niepotrzebnie za¶mieca.

Mam w d....pie to co tam wymieni³e¶ ,natomiast wiem ,¿e wymieni³e¶ za ma³o i tyle.

Twoje auto Twoja kasa i tak pozostanie ,ale tez i ¶wiadomo¶æ u Ciebie pozostanie ,ze trochê siê nie postara³e¶ do koñca.

Mam nadziejê ,¿e Cie nie urazi³em i na zlocie wspólnie strzelimy browara. Ja stawiam. Pozdrawiam
Mnie najbardziej ¶mieszy jak kto¶ próbuje byæ wyroczni± we wszystkim, a najbardziej w sprawach, których nawet nie lizn±³. I nie wmawiaj mi, ¿e p³aczê, ¿e drogo, bo wiem na co siê zdecydowa³em kupuj±c V8. Chodzi o zachowanie rozs±dku a nie wymienianie wszystkiego na nowe jak leci. Przypomnij mi gdzie kupowa³e¶ pakiet Shadow-Line, albo gdzie chcia³e¶ kupiæ dok³adkê Alpina? W ASO? A mo¿e opony te¿ kupujesz funkiel nówki a nie u¿ywki? Elvis, zapêdzi³e¶ sam siebie w czarn± d*pê i wstyd siê teraz z tego wycofaæ, tyle jest prawdy?

Powiem tak, g*wno wiesz i rzeczywi¶cie mo¿esz to wszystko mieæ w d*pie, bo miejsce g*wna jest w³a¶nie w dupie. Albo w kiblu ;)

Oczywi¶cie, ¿e na Zlocie strzelimy browara albo kielicha. Tylko obiecaj, ¿e nie bêdziemy rozmawiaæ o rozrz±dzie w M60/62.

Co do Tesco to d³ugo próbowa³em go ignorowaæ (chyba ze 3 razy nawet), no ale ja nie jestem z kamienia :D

Co do burka zza p³otu, to by³a przeno¶nia i odnosi³a siê do tego, ¿e gadasz choæ zupe³nie nie wiesz o czym, bo V8 nie mia³e¶.

Cytat Zamieszczone przez ratovnik Zobacz posta
O o¶wiecenie to poproszê ja. Czy wymieni³e¶ jeden ³añcuch czy te pozosta³e te¿?
Nie wykrêcaj siê sianem - Ty wymieniasz ca³y rozrz±d czy jednak te¿ jeste¶ biedak tak jak ja i szukasz oszczêdno¶ci?