Pokaż wyniki od 1 do 10 z 105

Wątek: Trwałość rozrządu w M62

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Już Ci pisałem (i nie tylko ja), że ta Twoja teoria w zderzeniu z moim (i nie tylko moim) doświadczeniem jest o kant d*py zbić. Zębatek nie trzeba wymieniać jeśli nie ma takiej konieczności - koniec i kropka.

Porównanie niestety tyleż zabawne co chybione. Papier jest z założenia jednorazowego użytku, a te zębatki nie.

I przypomnę jeszcze raz pytanie do którego zupełnie się nie odniosłeś:

DLACZEGO TYLKO TE 3 ELEMENTY WYSTĘPUJĄ NA RYNKU W ZAMIENNIKU?
    A porównałeś koła zębate w Twoim aucie z nowymi ,mam na myśli wymiary ? Powiedz szczerze .Może była koniecznośc wymiany ?

Co do pytanie to powodów wystepowania/ nie występowania danej cześci może być wiele ,więc nie ma sensu filozofować.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    A porównałeś koła zębate w Twoim aucie z nowymi ,mam na myśli wymiary ? Powiedz szczerze .Może była koniecznośc wymiany ?
    Oczywiście, że nie porównywałem. Zawierzyłem opinii człowieka, który takich silników rozebrał kilkanaście i stwierdził że moja zębatka jest OK. Może to dla Ciebie nowość, ale osobiście ufam ludziom, którzy mają w jakieś kwestii większe doświadczenie niż moje. Po prostu polegam na ich zdaniu w takich sprawach.

Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    Co do pytanie to powodów wystepowania/ nie występowania danej cześci może być wiele ,więc nie ma sensu filozofować.
    Wiem wiem. Teoria która każdemu myślącemu aż ciśnie się na usta jest dla Ciebie zwyczajnie niewygodna ;)

Andrzejku, 0 (słownie: zero) argumentów po Twojej stronie.

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Oczywiście, że nie porównywałem. Zawierzyłem opinii człowieka, który takich silników rozebrał kilkanaście i stwierdził że moja zębatka jest OK. Może to dla Ciebie nowość, ale osobiście ufam ludziom, którzy mają w jakieś kwestii większe doświadczenie niż moje. Po prostu polegam na ich zdaniu w takich sprawach.

Wiem wiem. Teoria która każdemu myślącemu aż ciśnie się na usta jest dla Ciebie zwyczajnie niewygodna ;)

Andrzejku, 0 (słownie: zero) argumentów po Twojej stronie.

Jak na razie nie podałeś żadnego sensownego argumentu oprócz domysłów i opinii pana Zdziska co naprawia samochody.

Domysły ,filozofia naprawdę szkoda na to czasu ,widziałes ,ze jest róznica pomiędzy łańcuchami ,ale , że pomiędzy kołami zębatymi nie ,bo po prostu nie miałeś z czym porównać ,a twierdzisz ,ze te stare są dobre.

Taka z Tobą gadka Ireczku.