Zauwazylem ,ze przy niskiej temperaturze z rana zmieniarka mp3 potrzebuje kolo minuty zeby zaladowac piosenki . Latem problem nie wystepowal i piosenki wgrywaly sie automatycznie . Wina coraz slabszego lasera czy to normalne ?
Zauwazylem ,ze przy niskiej temperaturze z rana zmieniarka mp3 potrzebuje kolo minuty zeby zaladowac piosenki . Latem problem nie wystepowal i piosenki wgrywaly sie automatycznie . Wina coraz slabszego lasera czy to normalne ?
Normalne to to raczej nie jest... U mnie raczej w mrozy zmieniarka działa normalnie, ale navi czasem długo się ładuje...
Już kilkakrotnie spotkałem się z tym problemem w zwykłych radiach z napędem cd, sam jestem ciekaw czy to ujemna temp. wpływa tak na laser czy winą jest samo jego zużycie+temp....
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
W instrukcji piszą aby nie używać CD w temp. Poniżej zera
wysłane z Tapatalk
Witam , a wie ktoś może jak wyciągnąć zmieniarke jak sie zblokuje? Naciskam przycisk i jakby chciala wyjsc ale sie blokuje. Jest moze jakis sposob emergency ze tak powiem? Pozdrawiam
kolego pomaga tzw. ''palcówka'' ;) http://7er.pl/showthread.php/25990-E...ght=palc%F3wka
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)