Witam mam e38 w tdsie już prawie 2 lata. Nie narzekam jeździ bardzo dobrze oczywiście jak na swoją moc, no chyba że ktoś szuka wrażeń to jak najbardziej 740, 750 w benzynie ;) Da się tym autem bezproblemowo i całkiem przyjemnie jeździć wbrew niektórym opiniom. Są zwolennicy, są też przeciwnicy, ja np jestem zadowolony, auto tanie w eksploatacji jak na 7er. W TDSIe mankamentem są nastawniki pomp wtryskowych, które przy dużym przebiegu, albo od jeżdżenia na ujowym paliwie z bańki się zużywają i auto odpala jak odpala i pali jak pali. Na mnie np trafiło ja właśnie w tym tygodniu wkładam drugą regenerowaną pompę wtryskową, nie są to ogromne koszta myślę, że nie porównywalnie mniejsze niż naprawa 3.0D. Powiem wszem i wobec ze jak ja jadę na urlop gdzieś na drugi koniec Pl to problemem tdsa jest brak mocy powyżej tych no 150km/h i trzeba wziąść to pod uwagę planując wyprzedzanie, plusem za to jest spalanie. Do normalnej jazdy jest git. Ja jak wlożę pompę i pare innych pierdół będę sprzedawał bo chce w końcu kupić e65, ale nie żałuje zakupu Tdsa. Ot taka moja opinia;)

Odpowiedz z cytatem