Są dwa obok siebie patrząc od przodu po lewej stronie przy ściance grodziowej, mniej więcej za głowicą nie wiem teraz czy ten po lewenj czy po prawej ale poznasz bo jeden jest od wskaźnika na tablicy i po jego odłączeniu wskazówka spadnie a ten drugi to ten który do komputera podaje temp. i jeśli jest walnięty to oszukuje że jest za gorący silnik i nie odpalisz. Ja tez tak miałem że jak ciepła była to czasami nie odpaliła (nie zawsze) i była lipaa najgorzej właśnie jak gdzieś na miasto podskoczyłem, wyskoczyłem do sklepu po fajki wracam i stop. Musiałem zawsze odstać 15- 20 min i odpaliła. No i kiedyś to samo, otworzyłem mache, zdjąłem pokrywe odpiołem czujnik i od strzała wystartowała
jeździłem tak jakiś czas Ale warto go wymienić jak się już upewnisz że to on! Sory za bałagan ale nie jestem zbyt dobry w pisaniu na forum, mam nadzieję że pomogłem. pzdr

a najgorzej właśnie jak gdzieś na miasto podskoczyłem, wyskoczyłem do sklepu po fajki wracam i stop. Musiałem zawsze odstać 15- 20 min i odpaliła. No i kiedyś to samo, otworzyłem mache, zdjąłem pokrywe odpiołem czujnik i od strzała wystartowała
Odpowiedz z cytatem