Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zadziwiające podobieństwo ..... F01

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe

Zadziwiające podobieństwo ..... F01

XXX ZABRANIAM ROZPOWSZECHNIANIA WSZELKICH MOICH INSTRUKCJI I PORAD w ZWIAZKU Z POSTAWA ADMINISTRACJI WOBEC OSOB MI BLISKICH!!
    Ostatnio edytowane przez radoshb ; 24-12-2010 o 19:22 Powód: XXX ZABRANIAM ROZPOWSZECHNIANIA WSZELKICH MOICH INSTRUKCJI I PORAD w ZWIAZKU Z POSTAWA ADMINISTRACJI WOBEC OSOB MI BLISKICH!!
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

7ka
    Gość
    :/ faktycznie...

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Na szczęście to tyko podobieństwo ... A widzieliście nową superb i jej możliwości otwarcia bagarka ?? Raz sedan jak u nas (sama klapa) i za podwójnym kliknieciem klapa z całą szybą ;)
    Tego na szczęscie u nas nie ma ... :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745iLi320i
    w superb kładą 1,4 z turbo :D

Trochę podobne ale tragedii nie ma :)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

a ja wam powiem że siedziałem w superB , jezdziłem i zmieniło sie dużo ..

Widać że już za te auta zabrali się niemcy.. Jak na taka kase , superb ma duzo do zaoferowania , wiec dla średniaków itd to może być napawdę dobre auto..
    Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    A mi sie SuperB podoba - fajne autko, rozwiązanie z tylną klapą też mi pasuje, bardzo ciekawe... wypas fajny.. jedynie 1.4 to jakoś śmiesznie brzmi do limuzyny :) Takie auta to tylko V8 itp :) ...hmm i pisze to ja ten co jeździ klekotem ehh hehe :)

a autko jest całkiem całkiem :)

A taka dosyć a zakupić mozna ja juz od okolo 70tys ..

super koza wypas to 160tys..

Wiec patrzac realnie zwykłego usea nie zarażonego 7er.. Naprawde ktos moze byc zadowolony
    Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    Eee no znowu bez przeady wiekszość kierownic trójramiennych jest do siebie podobna. A co do Skody to faktycznie fajne autko a z tyłu jest więcej miejsca niż w E38 Longu. Sam byłem zaskoczony. Tylko co z tego jak to dalej Skoda ;D
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez EVAN
    Eee no znowu bez przeady wiekszość kierownic trójramiennych jest do siebie podobna. A co do Skody to faktycznie fajne autko a z tyłu jest więcej miejsca niż w E38 Longu. Sam byłem zaskoczony. Tylko co z tego jak to dalej Skoda ;D
    Tylko Skoda, choć zrobili dużo w ostatnich latach by poprawić jakośc!
    Mialem kiedyś 3 - letnia Felicie po FL (dłubaną przez VW) z przebiegiem 70 tys i wymieniłem w niej cały wydech, całe zawieszenie (gumy, końcówki, drążki, amory i spręzyny z tyłu) o hamulcach nie wspomne. Jeszcze regulator napiecia i wiele innych pierdół których nie pamiętam. Przez rok eksploatacji zrobiłem 40 tyś wię uważam, że to dużo za dużo jak na 3 - letnie auto. :o Fakt - oleju ni grama nie brała chociaż miała pod koniec prawie 120 tys km (5W40). W sumie na auto wydałem przez przeszło rok 5 tyś na części i mimo, że są tanie to często się je kupuje :o

Skada jeszcze dużo musi zrobić w dziedzinie jakości. Pierwwsza generacja Superba była chętnie kupowana na TAXI i tam nie zdała egzaminu. Flagowa limuzyna POLEGŁA.
    Zobaczymy jak ta się spisze. ;)
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Uprawnienia umieszczania postów