A gdzie jest pompa e E39? Mniej więcej to samo miejsce?
A gdzie jest pompa e E39? Mniej więcej to samo miejsce?
Pamietajcie ze oprócz hydrauliki są dwa siłowniki ze sprężynami. Jak są uwalone cały układ dostaje po tyłku i łatwo o uszkodzenie hydrauliki.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Racja. Ja tez mam jeden do wymiany tylko jeszcze nie wiem czy lewy czy prawy. Są one takie same czy jednak są L lub P ?
Wg ETK przy zwykłej klapie oba są takie same. Przy hydroklapie są różne.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Lewy jest z takim oczkiem do którego podczepia się ten siłownik hydrauliczny.
Tak jak patrzysz na auto od tyłu po prawej Masz pompę a po lewo siłownik . Jeżeli masz auto europejskie to od strony kierowcy jest ten z oczkiem.
Dokładnie ten po lewej jest z oczkiem aby podłączyć do niego siłownik hydrauliczny. Więc jeśli masz uszkodzony lewy to musisz kupić lewy a jeśli masz uszkodzony prawy możesz kupić lewy lub prawy. Można kupić używkę ale najlepiej sprawdzić samemu jak działa. Jeśli chodzi o hydrauliczny to jeśli leci mam patent który już trzyma 3 miesiące. Wcześniej używka też mi poleciała.
OOOOOOOoooooooooooooooo Daj patent Nigdy nie wiadomo kiedy się przyda :)