Witam, w mojej e32 od zawsze by³ taki pewien problem... A mianowicie po odpaleniu samochodu, odjechaniu, czasami (nie zawsze, nie ma regu³y) w³±cza siê jaki¶ silniczek czego¶ i awaryjne (trzeba 2 razy nacisn±æ przycisk awaryjnych, ¿eby zgas³y). Napiêcie jest w porz±dku, zreszt± alternator jest zregenerowany w pe³ni, tylko obudowa zosta³a stara... W wersji wyposa¿enia mam tak± pozycjê "silniejsze zasilanie pr±dem". Zauwa¿y³em równie¿, ¿e gdy siê same nie zapal±, to np. w³±czê wycieraczki, lub uchylê szyberdach i awaryjne siê w³±czaj±... Akumulator jest nowy (pó³ roczny) tak¿e to te¿ nie od tego... Czy macie jakie¶ propozycje jak to rozwi±zaæ ? Od razu mówiê, ¿e jestem zielony je¿eli chodzi o elektrykê - elektronikê... Planujê podpi±æ go pod kompa w najbli¿szym czasie, ale póki co chcia³bym wszystkie pierdo³y zwi±zane z elektryk± porobiæ, (jakie¶ drobiazgi typu czujnik temp zewnêtrznej).
Drugi za¶ problem to jako¶ od 8 miesiêcy po odpaleniu, jak i po zgaszeniu ten g³o¶niczek od OBC daje dziwny sygna³ (pika). Nie wiem jakby wam to okre¶liæ - 3x-3x-3x i cichnie... Postaram siê to nagraæ i wrzuciæ tutaj nagranie.
Póki jeszcze nie sprzeda³em to chcê porobiæ to co jest do zrobienia... Po co ma siê kto¶ mêczyæ pó¼niej z jakimi¶ pierdó³kami...
Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem