Witam, kto¶ kojarzy? Je¶li tak baaardzo proszê o info. Inne modele podobne wizualnie te¿ mile widziane!
Zastanawiam siê jeszcze jaki mog± mieæ rozmiar te widoczne na filmie, czy to nie s± przypadkiem 20"?
Witam, kto¶ kojarzy? Je¶li tak baaardzo proszê o info. Inne modele podobne wizualnie te¿ mile widziane!
Zastanawiam siê jeszcze jaki mog± mieæ rozmiar te widoczne na filmie, czy to nie s± przypadkiem 20"?
kojarze ten filmik, to auto kogos z forum, kogos kto albo sie rejstrowal niedawno lub kupil niedawno auto.
Filmik spoko, ale felgi koszmarne. Przejrzyj allegro, wejdz w 19 i wieksze i wpisz bmw. Jest tego duzo wiec na pewno trafisz ladniejsze lub rownie brzydkie.
Auto moje, filmik mój i felgi te¿ moje ;]
Ko³a s± nawet na allegro, bo wrzuci³em je z 2 dni temu. Rozmiar 20
dziêki za info ;]
Tak z ciekawo¶ci - poka¿, które felgi z tych 'du¿o' w rozmiarze 20 w 'normalnej' cenie s± '³adniejsze' - chêtnie kupiê.
Ostatnio edytowane przez Pawel'88 ; 28-02-2014 o 12:07
Dobrze kojarzy³em, ¿e auto forumowicza, i dobrze kojarzy³em ¿e felgi na allegro widzia³em.... w³a¶nie mia³em przed chwil± to napisaæ. Swoj± drog± Pawel'88 filmik sam robi³e¶ czy kto¶ Ci robi³ bo zajefajnie zmontowane. :)
Dziêki. Film nakrêci³ i zmontowa³ mój znajomy ale pod moim nadzorem i z moim scenariuszem :) Natomiast nie wysz³o to w 100% tak jak chcia³em, ze wzglêdu na brak sprzêtu, który by³ niezbêdny aby to wszystko p³ynnie nagraæ.
Jakby by³y jeszcze jakie¶ pytania co do filmu b±d¼ auta to proszê waliæ w temacie z linka poni¿ej, bo zaraz który¶ mod siê uczepi za debatê nie w tym temacie co trzeba:
http://7er.pl/showthread.php/33227-S...BC%D0%B5%D1%80
Ostatnio edytowane przez Pawel'88 ; 27-02-2014 o 22:13
Ostatnio edytowane przez brummm_brummm ; 28-02-2014 o 12:15