kolego adasio... jeszcze nie bylo tematu bez ciebie. W kazdym temacie jestes k...a expert, wiekszego znachora nie ma. Marnujesz sie na tym forum, idz im powiedz jak maja robic, niech sie w koncu dowiedza...
kolego adasio... jeszcze nie bylo tematu bez ciebie. W kazdym temacie jestes k...a expert, wiekszego znachora nie ma. Marnujesz sie na tym forum, idz im powiedz jak maja robic, niech sie w koncu dowiedza...
Jeśli uważasz że napisałem nie prawdę lub kłamstwo to powiedz gdzie?
Możesz oczywiście mieć inne zdanie niż ja - Twoje prawo :)
Natomiast ja mogę mieć swoje które napisałem bo wg mnie trzeba mieć pojecie i zdawać sobie sprawę z pewnych rzeczy które przede wszystkim wpływają na nasze bezpieczeństwo a
zachwalanie podróbek po 1 jest nie etyczne a po 2 należy sobie zdawać sprawę co idzie za zakupem takich felg i jakie mogą być konsekwencje
Na koniec dodam że każdy ma swój rozum i sam decyduje co chce mieć w swoim aucie tak że luz :)
@ ratovnik - tłumów posiadaczy takich felg bym się nie spodziewał :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
To co napisal Adasio napewno mniej mija sie z prawda jak twoj post w tym temacie.
Od siebie dodam ze poza tym co zauwazyl Adasio te "chinskie alpiny" kazdy kto ma chciaz podstawowe pojecie o felgach na zywo od razu rozpozna ze to chinski kicz, a przy dokladnieszym przyjrzeniu sie widac od razu ze to kiepski odlew... z reszta post Pitera rozwiewa wszystkie watpliwosci
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!