Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 153

Wątek: NOWA 7 NIECIEKAWE WRAŻENIA Z JAZDY !!!!

Początkujący Użytkownik
    Żal reprezentuje Twoja wypowiedź. Napisałem swoje spostrzeżenia i tyle. Tak jak było tak opisałem, nie wiem z czym masz problem.

Gasper co do lakieru chyba masz rację bo obok stała "nuffka sztuka" 320CdA i tez miała cellulit, tyle, że trochę wyraźniejszy, na niekorzyść w stosunku do 7.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    No chlopie zarzucarz 7er ze jest 7er! Pojechałeś rzeczy ktore sa od zawsze w 7er jak i w każdej innej limuzynie. Najnormalniej w swiecie zrobiłeś z siebie kompletnie nie kumatego gościa. Większość pewnie sie zasmiała i odpuściła sobie komentarz. Ja tez tego nie bede komentował bo nie chce sie z nikim kłócić. Po prostu powiedziałeś nam ze limuzyny Ci sie nie podobają i to zapewne wszystkie produkowane od połowy lat 90 bo wszystkie maja cechy na ktore narzekałes i ktorych nie rozumiesz :/
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Początkujący Użytkownik
    Skoro uważasz, że to normalne w serii 7 nie czuć że to BMW to spoko, a swoje domysły odnośnie innych forumowiczów pozostaw sobie.

Cytat Zamieszczone przez coboss
    ... ale w końcu od zawsze seria 7er miała na celu być oryginalna i robić to coś w głowie co ja nazywam "burdel" :D
    I to jest w/g mnie trafne okreslenie :P

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740d
    coboss powoli zaczynam sie domyslac dlaczego zmieniles forum :D Chyba oni powiedzieli stop.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Cytat Zamieszczone przez MastaKleszcz
    A ja byłem w servisie niedawno po kilka cześci i kątem oka zobaczyłem nowe 7er ... osłupiałem ... od razu poprosiłem aby mi ją otworzyli ... Zrobiła na mnie niebagatelne wrazenie ... Ja dla mnie jest śliczna, gabarytowo wydaje się dużo wieksza od e38 jak się stoi przed maską wydaje się jakby zamiast samochodu stał przed tobą wielki płetwal błękitny ... Dla mnie bomba i marze o tym aucie ... Tylko ciekawe jak się sprawuje technicznie. Pozdrawiam
    Widzę że niektórym stylistyka już zaczyna się podobać... :) MastaKleszcz - a nie sądzisz że aktualny Lex LS460 jest o niebo bardziej harmonijny, masywny i dynamiczny jednocześnie??
    Dla mnie to chyba najładniejszy z aktualnie produkowanych samochodów, F01 się nie umywa niestety ;)

O, jeszcze aktualny Merc CL jest spoko, no i 911 (997).
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Brak
    No mi od prezentacji już to f01 się spodobało :) wiadomo tylko że to autko pozostanie w sferze bardzo odległych marzeń, i głupio mi trochę na ten temat wypowiadać(dla mnie to troche tak jak ktoś krytykuje veyrona ;P ) ale kornacki z tvn turbo już je na początku wzioł na warsztat z kolesiem co chciał kupić nowe autko klasy wyższej i też testowali wszystkie duperele elektryczne i reszte tych wianków co tam montują i pozytywnie zaopiniowali :) zauważyli faktycznie mniejszą ilość miejsca niż u konkuretów co jest napewno wadą. Ale najważniejsza konkluzja to iż widać że to już następna generacja wozów nawet w porównaniu z aktualnym a8 czy lexem czy s-klasse zatem napewno praca inżynierów nie poszła na marne a te pierwsze egzemplarze zawsze tak mają np. gazety Auto bild dostają do testów jeszcze wozy nie produkcyjne i tam często w dobrych furach wychodzą jakieś głupie niedoróbki. Swoją drogą znając polskie salony to może skądś skombinowali własnie taki egzemplarz z testów do jazd próbnych i stąd te uwagi kolegi :) kończąc wypowiedź BMW 7 LOCHA POWER 4EVER !!! ;D

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000
    Cytat Zamieszczone przez MastaKleszcz
    A ja byłem w servisie niedawno po kilka cześci i kątem oka zobaczyłem nowe 7er ... osłupiałem ... od razu poprosiłem aby mi ją otworzyli ... Zrobiła na mnie niebagatelne wrazenie ... Ja dla mnie jest śliczna, gabarytowo wydaje się dużo wieksza od e38 jak się stoi przed maską wydaje się jakby zamiast samochodu stał przed tobą wielki płetwal błękitny ... Dla mnie bomba i marze o tym aucie ... Tylko ciekawe jak się sprawuje technicznie. Pozdrawiam
    Widzę że niektórym stylistyka już zaczyna się podobać... :) MastaKleszcz - a nie sądzisz że aktualny Lex LS460 jest o niebo bardziej harmonijny, masywny i dynamiczny jednocześnie??
    Dla mnie to chyba najładniejszy z aktualnie produkowanych samochodów, F01 się nie umywa niestety ;)

O, jeszcze aktualny Merc CL jest spoko, no i 911 (997).
    No widzisz są gusta i guściki dla mnie ten Lex jest zupełnie nijaki... 0 reakcji mimo że przed momentem pierwszy raz go zobaczyłem. Wygląda jak szczep S-klasy z Saabem robiony przez Toyotę której największym stylistycznym osiągnięciem w ej klasie jest Avensis która się gdzieś cieniem odbija po tym aucie...
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    DAN V8 - byłeś na otwarciu salonu BMW w Lublinie wczoraj? :]

Ja się już ustawiłem na poniedziałek na jazdę próbną 750i :>

Zdam szczegółową relację ;)

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez RockR
    DAN V8 - byłeś na otwarciu salonu BMW w Lublinie wczoraj? :]

Ja się już ustawiłem na poniedziałek na jazdę próbną 750i :>

Zdam szczegółową relację ;)
    Byłem :D a Ty?