Dzięki wielkie za chęci. Rozumiem że masz już te Febi i wszystko jest jak najbardziej w porządku?
7er
No to bajka jutro ma przyjść paczka z moimi i również mam nadzieję że ten koszmar się skończy :-)
7er
Napisałem do producenta (KROSNO) o powtarzającym się problemie sprężyn gazowych tylnej klapy do e32.
Odpisali: "Witam, Dziękujemy za informację, temat już został przekazany do biura konstrukcyjnego, żeby poprawić wyrób...".
Ja temat mogę uznać za zamknięty. Dziś przyszły do mnie siłowniki Febi Bilstein i problem został rozwiązany. Są to identyczne siłowniki jak ORI BMW. Szczerze i z czystym sumieniem je polecam :-)
7er
Ja też dziś odebrałem Febi Bilstein. Tylko trochę się zdziwiłem, bo w opakowaniu zamiast febi znalazłem sprężyny niemieckiej firmy Stabilus. Dodam, że opakowanie oryginalne, nigdy nie otwierane i z oryginalną naklejką Febi. Dziwna sprawa. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieję, że będą pasować. A Stabilus opinie również ma bardzo dobre.
Ja już swoich nie zobacze, wszystko w bagażniku mam ogarniete.
Nie wiem czy wiesz ale febi stawia na marketing i wg. mnie nic nie robi tylko zamawia pod siebie. Niekiedy sygnuje marką febi ale rzadko.
Bywa tak że masz łożysko:
pudełko febi, w srodku pudełko rouville, w pudełku rouvila jest pudełko INA a w tym pudełku oczywiście rolka INA.
Odchodza już od takich praktyk ale jeszcze tak bywa
Ostatnio edytowane przez luki730i ; 05-03-2014 o 19:43
Stabilus to najlepsza firma zajmująca się takimi produktami, szkoda tylko, że produkuje głównie dla koncernu Daimler Benz. Trochę na tym nasze BMWki cierpią.
pozdrawiam Bartek