Dzięki wielkie za chęci. Rozumiem że masz już te Febi i wszystko jest jak najbardziej w porządku?
7er
No to bajka jutro ma przyjść paczka z moimi i również mam nadzieję że ten koszmar się skończy :-)
7er
Napisałem do producenta (KROSNO) o powtarzającym się problemie sprężyn gazowych tylnej klapy do e32.
Odpisali: "Witam, Dziękujemy za informację, temat już został przekazany do biura konstrukcyjnego, żeby poprawić wyrób...".
Ja temat mogę uznać za zamknięty. Dziś przyszły do mnie siłowniki Febi Bilstein i problem został rozwiązany. Są to identyczne siłowniki jak ORI BMW. Szczerze i z czystym sumieniem je polecam :-)
7er
Ja też dziś odebrałem Febi Bilstein. Tylko trochę się zdziwiłem, bo w opakowaniu zamiast febi znalazłem sprężyny niemieckiej firmy Stabilus. Dodam, że opakowanie oryginalne, nigdy nie otwierane i z oryginalną naklejką Febi. Dziwna sprawa. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieję, że będą pasować. A Stabilus opinie również ma bardzo dobre.
Stabilus to najlepsza firma zajmująca się takimi produktami, szkoda tylko, że produkuje głównie dla koncernu Daimler Benz. Trochę na tym nasze BMWki cierpią.
pozdrawiam Bartek