nom lepiej ten shell bo i tak bedziesz lecial te trasa:) srebrny kebab podjedzie, a ja polece z Elbląga i spotkamy sie w punkcie zero:)
nom lepiej ten shell bo i tak bedziesz lecial te trasa:) srebrny kebab podjedzie, a ja polece z Elbląga i spotkamy sie w punkcie zero:)
no jak ładnie wszystko się udaje :D Może tym razem się uda polatać razem....... Artas a co z Tobą ? środa się kończy a miałeś nam dać znać
polatac jak polatac ale pogadac poznac i moze gdzies jakis wspolny wypad na zlot uda sie dogadac
lista przedstawia sie tam , no chyba ze ktos sie wylamal
1.cichygda+cicha
2.Pawik83
3.orzech (może z żoną ale raczej sam) na 90% bo akurat mi dyżur nocny wpada ale ogarnę temat postaram się zamienić :)
4.bawaramen +.......hmmm musze pomysleć:)
5. wermi
6. KTsquad + moja kochana Pani ;)
7.krzych - o ile moja 7 będzie już gotowa po wymianie sprzęgła ;)
Bóg stworzył BMW bo miał gust...A inne samochody.... Hmm....miał też poczucie humoru...
Moje 740iA
http://7er.pl/showthread.php/25395-Witam-pawik83
Wermi odpada niestety, ale jedzie inny kumpel kebabem (e36) a szkoda bo ma piekne e30 na waskiej lampie,
kurcze pomorskie takie duze a tylko tyle aut, cienizna, ktos wie ile bedzie aut z 3city?
weźmie ktoś kompa ?
to co wiem na chwile obecna potwierdziło w 3city 16 aut 5 jest pod znakiem zapytania i jeszcze 3 znajomi z poza forum.... ale ile będzie faktycznie tego nie wiem :)
zapowiada się dobrze tylko kumulacja będzie dopiero o 19 jak połączymy siły
Ostatnio edytowane przez cichygda ; 19-03-2014 o 23:14
kiedy ten spot?
22go reraz w sobote
wyslano z kosmosu za pomoca satelity
1.cichygda+cicha
2.Pawik83
3.orzech (może z żoną ale raczej sam) na 90% bo akurat mi dyżur nocny wpada ale ogarnę temat postaram się zamienić :)
4.bawaramen +.......hmmm musze pomysleć:)
5. Srebrny kebab ;D
6. KTsquad + moja kochana Pani ;)
7.krzych - o ile moja 7 będzie już gotowa po wymianie sprzęgła ;)
w mnie w miescie jest troche E38 ale jedni są wyjechani inni pracuja idt itd...
Bóg stworzył BMW bo miał gust...A inne samochody.... Hmm....miał też poczucie humoru...
Moje 740iA
http://7er.pl/showthread.php/25395-Witam-pawik83