To ja jako sztum pow iedzmy ze tez podpisuje sie pod malbork to cztery :)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
To ja jako sztum pow iedzmy ze tez podpisuje sie pod malbork to cztery :)
no i rodzinka się powiększa:) bedzie niezly klimat, to bedziemy musieli sie zmotac w malborku i razem dojechac do Gd.
Damy rade. ;) jeszcze troche czasu mamy.
no to motaj ekipe ze Sztumu, tam kiedys krecilo sie sporo bmw, ja moja pierwsza kupilem od was w 2000r to bylo e34 czarne i wredne:)
oby tak dalej panowie.... może tym razem wyjdzie zajebiaszczo i nareście się spotkamy na żywo jupiiiiiiiiiiii już się nie mogę doczekać :D
no ja też już nie mogę się doczekać. Moja bawarka już jest w trakcie prac wykończeniowych i zostanie mi montaż listew tylko bo muszę skompletować wszystkie
A ktos z was jest moze fotografem aby sesyjke zrobic czy cos mam tu ogarnac?
wyslano z kosmosu za pomoca satelity
A no i czy jestescie chetni porywalizowac na kartingu jak dopisze pogoda? Bo tor trzeba zarezerwowac jak bedzie nas sporo to jakas promocje powalcze. Jak mozecie to niech kazdy z was napisze mi czy woli najpierw obiad czy np karting aby bylo mi latwiej zgrac trase przejazdu. A co do obiadu to w sobote jade rozmawiac z pewna kierowniczka fajnej restalracyjki (przynajmniej wiem ze tam maja swieze mieso jak i cala reszta bo z mojej firmy co dzien zaopatruja) Postaram sie aby ten dzien byl megasny.
Ostatnio edytowane przez cichygda ; 14-03-2014 o 04:40
Jak by co podaje nr do mnie. 506324870. No panowie jeszcze tydzien :-D