Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Co sądzicie o tej e38 740?

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 728i 01'
    Cytat Zamieszczone przez krzywy191 Zobacz posta
    a ktos pisał ze za drogo i ze nie za taką kase....
    Jeżeli rzeczywiście została sprzedana,to tego nie wiesz kolego za jaką kasę ;) Być może dowiemy się,gdy wyłoni się na forum nowy nabywca tej e38 :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar bladyatl
    BMW
    e38 740i 99r
    Jezeli nowy właściciel korzysta z internetu to przy pierwszym problemie zawita na tym forum.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Cytat Zamieszczone przez bawarczyk_7er Zobacz posta
    Jeżeli rzeczywiście została sprzedana,to tego nie wiesz kolego za jaką kasę ;) Być może dowiemy się,gdy wyłoni się na forum nowy nabywca tej e38 :)
    sprzedawalem ładną e32. Napisalem w opisie ze bez negocjacji, jak wyglada itp, sprzedawałem 3 dni, przyjechał chlopak, obejrzal i kupil, nawet sie nie targował bo napisalem ile chce, z grzecznosci dalem ze nie marudził dałem mu na paliwo, na 100% jest zadowolony z auta, w miedzy czasie dostawałem dziesiądki maili, jak wyglada to , jak pracuje to, za ile oddam itp. Z przyjemnoscia odpisałęm ze auto nie aktualne i ze jak chcesz kupić to jedz i oglądaj a nie wysyłać maile i pierdzielić na forum. Ja nigdy nie kupywałem auta dłużej niż 2-3 dni,

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    żadne
    Witam!
    Auto należało do mnie i jak ktoś tu wcześniej pisał wczoraj zmieniło właściciela. Pierwszy klient przyjechał, obejrzał, przejechał sie i kupił. Haczyka nigdzie nie było, poprostu szykuje mi się spora inwestycja i nie będę miał środków na utrzymanie e38, które jak wiemy małe nie są. Wolałem więc ja sprzedać niż zapuścic i za pare lat sprzedawać kolejnego dziada jakich pełno na Allegro. Nie sztuką jest jeździć BMW 7 dla idei i tylko dlatego żeby miec takie auto, mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi, a niestety są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze no i Beemka musiała właściciela zmienic. Mi służyła bezawaryjnie i mam nadzieje, że tak samo bezawaryjnie będzie służyła nowemu nabywcy.

W aucie były do porobienia jakies pierdoły, o których każdego zainteresowanego telefonicznie informowałem nie ukrywając nic, tak samo te drzwi czy tylny pas, można to ogarnąć i cieszyc sie fajnym, dobrze wyposażonym autem. Nie czarowałem jak większość handlarzy ze mam super igłe, bo nie oszukujmy sie, nie ma 14 letnich igieł, ile by przebiegu nie miała to czas robi swoje i czy to będzie e38 a autoscouta za 5 tys euro czy za 9 to w każdej będzie cos do zrobienia. ;) a to co mi wyskakiwało z mechanicznych rzeczy było odrazu robione.
    Dlatego myślę że cena była uczciwa, a za jeszcze uczciwszą poszła.

Pozdrawiam Was

aha, książkę serwisową znalazłem, ostatni wpis był 296 albo 298 000 km.
    Ostatnio edytowane przez Czarny ; 02-03-2014 o 11:46

Początkujący Użytkownik
    BMW
    planowane E38
    No to aż żałuję, że poszła ;)