Witam, czy oryginalnie w kazdej 750i jest drewniany uchwyt na tylnej kanapie? Ja takiego nie posiadam, a znalazlem zdjecia na ktorych jest cos takiego w drewnie.
To co znalazlem : http://i982.photobucket.com/albums/a...9/DSC03131.jpg
Moja kanapa:
Witam, czy oryginalnie w kazdej 750i jest drewniany uchwyt na tylnej kanapie? Ja takiego nie posiadam, a znalazlem zdjecia na ktorych jest cos takiego w drewnie.
To co znalazlem : http://i982.photobucket.com/albums/a...9/DSC03131.jpg
Moja kanapa:
Nie w każdej kolego.
Jesli jest ten uchwyt w drewnie to jest to wyszczegolnione w Vinie? Co jeszcze wchodzi w sklad tego "dodatku"?
Nie wiem czy jest wyszczególnione czy nie, ale mój kumpel niedawno miał 750 i nie miał tego w drewnie, a ogólnie była dobrze wyposażona :) sprzedał ją tylko za 17 koła, a była w super stanie..
Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał , nie w każdej są w drewnie .
OK, no nic trudno sie mowi.Dzieki za odpowiedz.
Moze ktos cos wie jeszcze na ten temat?
A przypadkiem to nie wchodziło w skład rozszerzonego pakietu drewnianego? W standardzie jest drewno na tunelu, desce, drzwiach i gałce biegów. Rozszerzony pakiet obejmował chyba rączki, obudowy lampek w podsufitce, drewno na słupkach B, paski na oparciach przednich foteli, właśnie uchwyt na napoje w kanapie i uchwyt do otwierania schowka w tylnim podłokietniku. Mogłem jeszcze coś pominąć, ale ja w 750 w vinie miałem wyszczególnione coś takiego jak Holzpaket i miałem te wszystkie dodatki w drewnie. Tak samo było też z Lichtpaketem, do którego wchodziły podświetlane klamki, dodatkowe oświetlenie podłogi i dodatkowe lampki w podsufitce. Jak coś pomieszałem to mnie poprawcie, ale na pewno takie pakiety były na liście wyposażenia dodatkowego.
Inną kwestią jest, że znaczna część naszych aut jest po wszelkiej maści modyfikacjach, więc często można spotkać egzemplarze z niektórymi elementami z tych czy innych pakietów, bo na allegro można je kupić osobno.
Jutro sprawdzę co jest u mnie, dopiero poznaję autko i nie mam pewności co tam siedzi. Jeśli będzie, to sprawdzę vin i resztę dodatków, czy z tego da się wyciągnąć ogólny wniosek trudno powiedzieć...tak, czy siak obaczym
wysłane z mojego fona za pomocą Tapatalk 2
No ja mam wszystko w drewnie oprocz rączek na podsufitkach (sa obite beżową skora czy czyms tam) no i tego schowka na napoje.Na pewno nic nie bylo zmieniane, wszedzie sa daty prawie, ze jednakowe.Jesli chodzi o ten lichpakiet to mam wszystko co napisales procz podswietlanych klamek zewnetrznych i wewnetrznych.