Zamieszczone przez
MotoExpert
Bez sensu te dywagacje w temacie sprzedającego. W dupie mam od kogo kupuję auto i kim on jest.
Auto ma być we właściwym stanie technicznym i w odpowiedniej dla mnie cenie.
Weryfikacja stanu technicznego auta jak również negocjacja ceny możliwa dla mądrego człowieka jest
WYŁĄCZNIE w sposób bezpośredni podczas oględzin. Jeżeli ma się trochę więcej szarych komórek niż trzy sztuki
ZAWSZE słowa sprzedającego powinno się mieć w głębokim poważaniu, a jeżeli jest się zainteresowanym zakupem
i zna się na autach na tyle że można samodzielnie stwierdzić jaka jest prawda to do dzieła - jechać , targować i kupować.
Wtedy uwierzcie że nie ma różnicy na ile sławny / niesławny jest sprzedający.
Was samych nie bawią opinie o powyciąganej skórze w 15-sto letnim samochodzie ?!?
Albo wyszukiwanie listwy tylnej klapy z chrom pakietu w aucie które jest w fabrycznym SHADOW LINE ???!!!???
Stwierdzenia ze 65-cio latek nie może mieć ciemnych szyb które są fabrycznym dodatkiem każdej E38 w sport pakiecie ??????!!!!!!!??????
Spalone konto Allegro jednym komentarzem - a kto do cholery kupuje auta przez KUP TERAZ żeby móc później wystawiać komentarz ??????????!!!!!!!!!!!?????????????
Widzę że bardziej niż na BMW 7er znacie sie na teoriach spiskowych i zamiast oceniać auto które jest ABSOLUTNIE MISTRZOWSKIE
uprawiacie jakieś dziecięce zabawy na zasadzie "udowodnię przedmówcy że jestem mądrzejszy..."
Ogarnijcie się Panowie ...
P.S. A takiej opcji 7 życzę każdemu użytkownikowi forum chociażby miało być kupione od nieuczciwego sołtysa z Ziębopochłotonowic Dolnych ;)
PEACE !