autko jest na sprzedaż pytania i oferty na proszę na pw. na razie nie ogłaszam szerzej niż na kilku forach. decyzja jeszcze ostateczna nie zapadła.
autko jest na sprzedaż pytania i oferty na proszę na pw. na razie nie ogłaszam szerzej niż na kilku forach. decyzja jeszcze ostateczna nie zapadła.
to poszedłeś po bandzie teraz :]
Wysłałem PW, właściwie z ciekawości, bo to auto zawsze mi się podobało.
Szkoda że ta 735 nie może nigdzie na dłużej zagrzać miejsca, mimo że obecny jak i poprzedni właściciel są konkretni i do tematu podchodzą bardzo właściwie.
Wychodzi na to że tego rodzaju zabawa ze starą siódemką do łatwych nie należy...
Czarne e32 w benzynie!
Cóż jest powodem sprzedaży tego pięknego egz? Jeśli wolno zapytać?
odpowiem wszystkim iż nie probemy z modzeniem. a tylko wyskoczyła mi dziura finansowa której się nie spodziewaliśmy i tylko i to wyłącznie jest powodem sprzedaży.Zamieszczone przez rodzinabmw
Czarna,fajna...Szkoda że nie w klimacie GS
Zamieszczone przez Dzuda
..mało braknie jej do tego-graty leżą i czekają...zobaczymy jak to będzię...
PZDR
te dziury są gorsze niż trójkąt bermudzki, sami w taka wpadliśmy ale myślę że sprzedaż 7 nie będzie konieczna. Póki co szukam pracy :-(Zamieszczone przez LoOkas
Lookas żyjesz???Jak tam te twoje "handle,zamwiany,wymiany" ?? ;D
maćku. a więc tak. E32 stoi w garażu troszkę zdekompletowana. części i elementy mam w pofoliowane po odnowieniu i od dziś zabieram się za ich założenie. także e32 nie sprzedaje zostaje u mnie. Jest dobrze, tak myślę.