Cytat Zamieszczone przez MC1 Zobacz posta
Elvis nie będę się spierał i polemizował bo widzę że sporo się różnimy podejściem do życia....skoro tak odbierasz mój post. Nadal będę twierdził że w Polsce nie jest tak źle jak to niektórzy mówią. Wiadomo chciałbym zarabiać 10 czy 15 tysi miesięcznie jednak to co mam jakoś starcza a i na urlop się wyjedzie i takie tam..... Co do PRLu to nie wiem o czym do mnie mówisz.....to takie baz sensu. Poruszanie tematu PRL który był 24 lata temu to takie typowo pisowskie (bez urazy) ;-)

Może i się różnimy ,to nic dziwnego. W Polsce jest bardzo żle ,jesteśmy biedniejsi od Niemców 5 razy ,a od Anglików z 7 razy ,można to udowodnić na wiele sposobów.

Własnie powinniśmy zarabiać 3 tys i zyc normalnie ,a tak nie jest i sie na to nie zanosi.

Wielu ludziom starcza ,ale jeszcze większej części na nic nie starcza i to miałem na myśli.

Porównanie do PRLu było idealne bo wtedy auto było totalnym luksusem ,teraz tez jest ,ale na pewno nie e32 ,e38 czy e65 ,to stare graty i tyle ,więc z czego sie cieszyć,że mamy stare graty ? ,raczej z tego ,ze tramwajem nie musimy jechać ,fajna mi radość

Z pisuarami i tym podobnymi nie mam nic wspólnego i nie trzeba mieć ,żeby rozumieć jak nas państwo/politycy mają w dupie.

MC1 oczywiście nie ma żadnej urazy ,normalna dyskusja nie mamy wyjścia idziemy do przodu jak sie da.