aaaammmmeeeennnn mam identyczne podejscie, kraj nas dymie w dupsko, i t aka jest prawda, a to ze jezdzimy "siudemami" czasami oznacza to dluuuugie odkladanie, ori czesci zamienne? To nic innego jak madra ekonomia, zaplac wiecej bedziesz dluzej uzytkowac sprawny pojazd, i na mechaniku zaoszczedzisz!!! Prawda jest jedna, jest zle, jak nie pokombinujesz to na e36 1.6 w gazie nie bedzie cie stac.
Brawo Jakub !!! :-)
Roobs, pisz±c ojciec, mia³em na my¶li "Ojca", a nie ojca dzieciom ;-)
Ty Bezi, Polskê te¿ chcesz tylko obserwowaæ ? Mo¿e wyra¼ swoje zdanie, w tym dziale chyba wolno ?
¯yjemy demokracji (podobno) i ka¿demu wolno siê wypowiedzieæ. Szczególnie w dziale "na ka¿dy temat", który chyba powinni¶my traktowaæ, jak Hyde Park i jakakolwiek cenzura nie jest tu na miejscu.
Jak na razie nikt personalnie nie zosta³ obra¿ony, wiêc pozwól Bezi toczyæ siê dyskusji, a nawet zapraszam do w³±czenia siê ;-)
Niestety nie masz racji, zak³adaj±c konto zobowi±zujesz siê do przestrzegania ustalonych zasad na forum. Off top od niczego nie zwalnia. Dziwi mnie ¿e s± tacy którzy tego nie rozumiej±, jak te¿ tego ¿e Bezi komu¶ przeszkadza w dyskusji w tym temacie.
ELVIS jeste¶ przewra¿liwiony, choæ wiem ¿e mo¿esz mieæ w³asne powody. Jak bêdzie co¶ nie tak w stanowisku moda to te¿ odpowiednio siê ustosunkujê. Puki co to nikt nie zosta³ nawet "zedytowany" wiêc o co ten problem![]()
Ostatnio edytowane przez Roobs ; 23-02-2014 o 12:21
Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 23-02-2014 o 12:38