Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 21 do 30 z 116

W±tek: Co mogê zrobiæ dla POLSKI ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    A niby dlaczego ?? Jest dzia³ na ka¿dy temat, wiêc o polityce te¿ mo¿na podyskutowaæ, jak komu¶ nie pasuje to niech siê nie wypowiada.
    A choæby dla tego, ¿e to czcze gadanie w temacie w którym tak na prawdê nic nie mo¿emy zrobiæ, poza w³asnie klepaniem dziobami i pisaniem postów,które nic nie zmienia,
    a ¶wiat polityki idzie swoja droga i na pewno nikt z polityków nie bêdzie zwraca³ uwagi na jakie¶ forumowe posty szarych obywateli co najwy¿ej mo¿e siê po¶miaæ.
    Jak by to by³o takie proste to na ¶wiecie nie by³o by wojen, buntów,rozlewu krwi itd a jednak jako¶ jest inaczej.
    Je¶li zatem Michale sadzisz, ¿e pisanie postów w tym temacie uleczy ¶wiat to gratuluje Ci fantazji

Je¶li przejawiasz Ty, czy inni forumowi pseudo politycy chêæ na poprawê ¶wiata i Polski, to ja serdecznie zapraszam do wstêpowania do partii i prawdziwa walkê o lepszy byt,
    bo zapewniam ¿e pisanie postów na forum motoryzacyjnym o poprawie Polski jest droga donik±d.
    A wywo³uje nie potrzebne ci¶nienia i spory.

Od dawna wiadomo ¿e kulturalni ludzie o polityce i religii nie rozmawiaj± bo to tematy ¿e tak powiem "prywatne" i ka¿dy ma inny pogl±d i inne podej¶cie i aby nie wywo³ywaæ niesnasek te tematy ¶wiadomie siê omija.
    Jednak w PL jako ¿e tu ka¿dy najlepiej zna siê na polityce,sporcie, motoryzacji no i oczywi¶cie nie takie tematy ze szwagrem rozgryzali to w³asnie koñczy siê na k³apaniu dziobami a nie na dzia³aniu i ka¿dy ze szwagrem w pokoju po 0,7 jest najlepszym politykiem i co on by to nie zrobi³ - OK, zatem pokaz jeden z drugim i zrób!!! a nie pisz co ja bym to nie zrobi³.

Dlatego w³asnie uwa¿am ¿e tematy w których nie mamy nic do powiedzenia to tematy tzw "bicie piany" i nic to nie zmieni poza 20 stronami postów o niczym.
    A w PL nadal bêdzie jak jest, bo wasze klepanie nic niestety nie da bo aby co¶ siê zmieni³o potrzebne s± dzia³ania a nie pisanie postów na forum

dziêkuje za uwagê
    Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 23-02-2014 o 15:46
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

ULA Vip Awatar tequila1909
    Do³±czy³
    Nov 2010
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Sk±d
    Jura KC
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    Je¶li zatem Michale sadzisz, ¿e pisanie postów w tym temacie uleczy ¶wiat to gratuluje Ci fantazji

Nie wiem w którym momencie mojej wypowiedzi wywnioskowa³e¶, ¿e chcê co¶ naprawiaæ. Skoro mamy ju¿ 6 stron tematu, wiêc chyba jest jakie¶ zainteresowanie. Wiêc dajmy ka¿demu CHÊTNEMU prawo do wyra¿enia swojej opinii, a je¶li jest wiêcej osób które uwa¿aj± tak jak Ty to po prostu niech ten temat ignoruj± i tyle.

Tak swoj± drog± zastanawiam siê nad jedn± rzecz±, je¶li pose³/senator zarabia³by minimaln± krajow± czy nawet te 2-3 tysi±ce netto ilu by siê pcha³o na Wiejsk± ? Mieliby¶my wtedy idealny obraz kto jest politykiem z powo³ania, no ale temat o cudach nad Wis³± puki co nie istnieje ;)
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Ulv
    Do³±czy³
    Jan 2014
    BMW
    ex E38 750i
    Sk±d
    Chorzów
    Korwin-Mikke ma jedn± ogromn± wadê: nie chce wygraæ wyborów.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Roobs
    Do³±czy³
    Jul 2011
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Sk±d
    Wroc³aw
    W ¿adnym kraju nie jest dobrze, gdzie uczciwie pracuj±cym rodzicom nie wystarcza na od³o¿enie pieniêdzy za które pojedzie z dzieæmi 2x w roku na urlop. Np. 2 tygodnie latem i choæ tydzieñ zim± w góry. Nie jest dobrze gdzie przys³owiowy McD to luksus.
    Nie jest dobrze gdzie kto¶ godzi siê na pracê za 1500z³.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    Temat jest pod obserwacj± .
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Roobs
    Do³±czy³
    Jul 2011
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    Sk±d
    Wroc³aw
    Czy kto¶ w to w±tpi

Vip Vip Awatar Jakub
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    Wlkp.Zduny k.Krotoszyna

Polska to kibel jakich ma³o ,¿yjê tu tylko dlatego ¿e mam tu ca³± rodzinê-nic innego mnie tu nie trzyma. A to na kogo bêdziemy g³osowaæ to jest dla mnie bez znaczenia bo przy korycie ka¿da ¶winia zachowuje siê tak samo.

B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar nino
    Do³±czy³
    May 2008
    BMW
    E32 735
    Sk±d
    Katowice
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta
    Polska to kibel jakich ma³o ,¿yjê tu tylko dlatego ¿e mam tu ca³± rodzinê-nic innego mnie tu nie trzyma. A to na kogo bêdziemy g³osowaæ to jest dla mnie bez znaczenia bo przy korycie ka¿da ¶winia zachowuje siê tak samo.
    x 10 znaków

Vip Vip Awatar ELVIS
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    BEUTHEN/Bytom
    Cytat Zamieszczone przez Jakub Zobacz posta

Dok³adnie tak jest jak napisa³e¶.

P.S. Bezi chcesz swoimi docinkami zepsuæ kolejny temat ? Nie masz nic innego do powiedzenia ?
    Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 23-02-2014 o 11:37

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Pawel'88
    Do³±czy³
    Oct 2013
    BMW
    e38 740iL
    Sk±d
    Bia³a Podlaska / Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta

P.S. Bezi chcesz swoimi docinkami zepsuæ kolejny temat ? Nie masz nic innego do powiedzenia ?
    Standard...

Podobne w±tki

1. Nie mogê zamkn±æ baga¿nika
    Przez KAMILOS w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 22-05-2013, 13:18
  2. [elektryka] Nie mogê znale¿æ bezpiecznika od zapalniczki :-(
    Przez Prosiak w dziale Seria e32
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 18-11-2012, 10:56
  3. [E32] Za ile mogê sprzedaæ 750 e32?
    Przez prezE32s w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 27
    Ostatni post / autor: 27-02-2012, 11:26
  4. Nie mogê zatankowaæ LPG.
    Przez Marcin-e32 w dziale LPG / CNG
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 19-10-2010, 12:57
  5. Nie mogê je¼dziæ z klim±
    Przez olejus w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 23
    Ostatni post / autor: 06-02-2009, 21:26

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów