Oczywiście Ci wierzę, że dołożyłeś wszelkich starań, ale widocznie coś tam się stało i trzeba jeszcze raz zajrzeć.
Oczywiście Ci wierzę, że dołożyłeś wszelkich starań, ale widocznie coś tam się stało i trzeba jeszcze raz zajrzeć.
pozdrawiam Bartek
puki co skrzynie wymontowałem. Olej spuściłem i zdjałem miske olejową. Nie ma żadnych opiłków ani żadnych kawałków czegoś w misce. Olej jest czyściutki bez opiłków. rozebrałem kawałek skrzyni do kosza A i oczom moim ukazało się wypadnięte częściowo zabezpieczenie( ten duży seger). Kosz kupiłem na alledrogo wzmocniony( inaczej zrobione zabezpieczenie - taki seger z ząbkami który wchodzi w otwory przez co ma sie niby nie odłamać ten kosz jak to w oryginale) bardzo ciężko jest go wsadzić bo tych żabków bo na całej długości jest ich tyle że mimo ściśnięcia szczypcami jest się z czym natrudzić i na pewno siedziało to dobrze- a tu taki zonk. Jak to jest możliwe że to wypadło???????
Ostatnio edytowane przez ruti ; 22-02-2014 o 12:13
co wy na to :):):P
http://transgear2009.narod.ru/wit/ZF_5HP24.html
panowie skrzynia rozebrana do ostaniej śrubki i wszystko jest idealne. Tłok F jest jak nowy i wszystko wygląda jakby było zrobione przed chwilą. Co spowodowało wyhaczenie tego segera z kosza A??? Może zdyt duże cisnienie oleju??????
Hej ja tez powolu rozkrecam swoją 5hp24 w misce troche metalu czyli napewno poszedl jakis koszyk zrzucilem sterownik a teraz bede rozkrecam przedni korpus dziennie trochę po pracy