wyglada lepiej od tej 750 :) tylko w 740 to widze ze wersja z 4,4 uwazaj na vanosy czesto padaja wiec dobrze ja obadaj , bo ze zdjec wyglada bardzo interesujaco :) :)
wyglada lepiej od tej 750 :) tylko w 740 to widze ze wersja z 4,4 uwazaj na vanosy czesto padaja wiec dobrze ja obadaj , bo ze zdjec wyglada bardzo interesujaco :) :)
To m62 s1 więc Vanosów tam nie uraczysz, jutro jadę na badanie ;P
Broń Masowego Wyprzedzania
ludzie proszę nie piszcie ze 750 pali w mieście 14 l mi przy delikatnej jeździe wychodzi ok 20 lit (możliwe jest spalanie takie w mieście ale na holu )
:) Dobre z tym holem. Moje 4.4 z vanosami ciągnie przy trasie - miasto tak pół na pół mniej więcej, około 20 litrów gazu. Bez butów jakiś ostrych. Dynamicznie ale bez szaleństw. Same miasto i krótkie dystanse to 22-24. Nie wierzę w 14 litrów w takim aucie. Tyle to pewnie pali na godzinę pracy silnika :P BTW orientuje się ktoś jakie jest spalanie podczas pracy silnika jałowej? Z czystej ciekawości i sorki za OT.
Kiedyś czytałem że v12 na postoju pali od 2,3 do 3,2 lit/h kwestia czy jest Klima włączona czy ogrzewanie
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka