Współczuję Ci kolego :papa: ! 3maj się stary, a tym gnomom za ten mandat to bym rozkrecił aferkę.
Ja bym wybrał sąd grodzki i przed sądem wykazal ich ignoracje wobec obywatela.. :o
Współczuję Ci kolego :papa: ! 3maj się stary, a tym gnomom za ten mandat to bym rozkrecił aferkę.
Ja bym wybrał sąd grodzki i przed sądem wykazal ich ignoracje wobec obywatela.. :o
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Trzymaj się! Grunt, że żyjesz! Wracaj jak najszybciej do zdrowia :papa:
Współczuję jednak całej akcji... no i tej sprawy sądowej, która będzie się ciągnęła i ciągnęła. :razz:
trzymaj się kolego najważniejsze że żyjesz i nic poważniejszego się nie stało![]()
a co do tych kierowcy to szkoda gadać... jak można byc takim sk####nem i nie zobaczyc co się stało z człowiekiem![]()
Trzymamy kciuki!
Dawaj znac co i jak z Twoimi gnatami i sprawa jak sie toczy..
powodzenia bo napewno sie przyda przy wspolpracy z sadem i policja. kolesie nic nie ukradli wiec powazniejszej sprawy z tego nie bedzie. po co do tego mieszac nasze nieudolne prawo i wystraszona policje.
dzięki za rozczepienie tematu :)
Pisała moja kobietka wiec się zrobił bałagan ..
wróciłem wole mieć opiekę koło domu niż marnować się w szpitalu w JG
Staram się jakoś powoli wstawać , to moja metoda zawsze na choroby itd jak najmniej leżeć i użalać się nad sobą bo wtedy czuje się jeszcze gorzej !
hrabia a co mi pozostaje zrobić jak nie skorzystać z sadu i naszej wystraszonej policji ?
Nie znam JG , nie znam tam wielu ludzi , wiec nawet nie mam jak ich sam odszukać poza tym od nich na pewno osobiście nie ściągnę takich kwot jakie chce.. A prawnie w końcu wycisnę z jego OC
@ 7ka .. kiedy będzie jakiś spot ? może sam autem nie dojadę ale się docisnę do kogoś i zabiore
Jak na górze tak na Dole , Jak w środku tak na zewnątrz..
Ech... Az się włos jeży na głowie po przeczytaniu takiego posta.... 3mam kciuki i nie odpuszczaj! Może się w końcu ktoś nauczy, że tak nie wolno postępować i nawet w tym naszym polskim grajdołku dosięga sprawiedliwość...
Dobrze Trolu że jesteś cały. Wykurujesz się, potem dojedziesz sądownie tamtych gości i wszystko się dobrze skończy. Dobrze skończy się oczywiście dla Ciebie bo dla nich mam nadzieję że nie :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Powodzenia i współczuje .....szybkiego powrotu do zdrowia...i powodzenia w znalezieniu tych "gnoi"