Jakim??
Siemka - telewizora nie używam więc podaj tytuł a se na necie obejrzę
"Jutro nie umiera nigdy"
Witam SERDECZNIE po raz drugi! ;D
Ps' co spowodowało tą nierówną pracę silnika na wolnych obrotach? :/
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Wiesław był ponoć na kompie i twierdzi że wyszło że to napewno któraś sonda ale już nie pamieta która. Mechanik mowił coś, że "nie podoba mu się ósmy cylinder" czy jakoś tak, napewno chodzi o 8 cylinder. Wiesław stwierdził, że jest to spowodowane tym, że auto jeździ na polskim paliwie, a przyzwyczaiło się do niemieckiego dlatego sondy głupieją. Ale sam nie wiem co o tym sądzić (będę wdzięczny za PW w razie gdyby ktoś chciał mnie uświadomić). Jedna sonda odpowiada przecież za 4 cylindry a problem tkwi ponoć w jednym - ósmym.Zamieszczone przez radoshb
Sęk w tym, że wymieniłem jedną sondę - lewą ale to nic nie dało (została wstawiona sonda "uniwersalna" boscha - dostałem taką od BOSSa do auta, twierdził że będzie dobra).
Efekt jest taki że momentami na wolnych obrotach zakołysze cała budą tak że jak sie siedzi to czuc to wyraźnie 8/ Chyba będzie trzeba skoczyć na kompa bo bez tego ani rusz...
A która sonda odpowiada za ósmy cylinder? lewa czy prawa?
Witam :)
Szyby masz fotochromowe i tylne jeszcze przyciemnione folią ?
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Witam i Pozdrawiam z WLKP !!!
Witam serdecznie:) Skoro narzekasz na tyle usterek i na BOSSA, który Ci te auto sprzedawał to nie widziałeś tego wszystkiego przed kupnem? :] Pozdawiam :papa:
Widziałem, ale byłem z koleka-mechanikiem ktory po dodatkowej wizycie na stacji diagnostycznej stwierdzil ze jest do zrobienia pare rzeczy ale to nic groźnego i autko bedzie żyło, pozatym jeszcze pare innych czynnikow wewnetrznych zdecydowalo. Niemniej byla to decyzja swiadoma, i tak wiadomo że z kupnem auta to zawsze jest troche loteria. Tak czy inaczej, wcale nie jest złe no ale przecież nie będę się rozpisywał co w niej działa... :hihi:
A BOSS cóż, zachował się jak każdy handlowiec...
Co do tych szyb atermicznych to nie jestem tego do konca pewien. Jak to sprawdzić?? Tylne były fabrycznie sciemnione - żadna folia :)
Witam, ladny srodek, na zdjeciu to jestes Ty? Czy Wiesław czy Rob Zombie ?
5.0 V8 IROC-Z28
Witamy!! :) W każdym używanym samochodzie znajdzie się coś do zrobienia.. Ważne, by nie było tego zbyt wiele. Czytaj: zbyt kosztowne... Powodzenia z Bawarka!!