Nie wiem, czy było?? :
http://otomoto.pl/bmw-740-C32189710.html
Może ktoś się zainteresuje :-)
Nie wiem, czy było?? :
http://otomoto.pl/bmw-740-C32189710.html
Może ktoś się zainteresuje :-)
rewelka. jeśli autentyk - to aż dziwne że przez 3 dni nie zniknęło :)
A mnie jakoś nie dziwi... bo co z nim zrobić ? Jak sie przerejestruje to urok czarnych blach zniknie, na żółte to chyba jeszcze e38 nie można, nie wiadomo w jakim stanie jest to auto i nie wiadomo w jakim stanie jest wnętrze, fajnie że tyle lat u jednego właściciela ale to gwarancją stanu ogólnego nie jest.
Szkoda że brak zdjęć wnętrza. Właściciel pisze, że tapicerka welurowa a z tym szału nie ma
Powtórzę jeszcze raz - CZARNE BLACHY, poza tym ze auto jest długo u jednego właściciela (jak tu - 18 lat) nic nie gwarantuje
Ani tego że o auto dbano
Ani tego że jest w dobrym stanie technicznym
Ani nawet tego że przebieg jest oryginalny nie kręcony
Jedynie tyle, ze ma tablice czarne, po czym, jak inna miejscowość nowego nabywcy to trzeba będzie na białe rejestrować i czar o ile w tym przypadku jest jakiś czar - pryśnie
Auto zwyczajne bez skóry, natomiast dla mnie ten zapis o ile jest prawdziwy
Cały czas garażowany. Nie używany zimą.
Nigdy nie miał instalacji LPG.
Samochód bez tuningu i innych bzdur w konfiguracji zgodnej z vin-em.
byłby chyba najwazniejszy jak miał bym zamiar kupic to auto
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Aktualnie jestem na wyjeździe, ale jeśli nie sprzeda sie do niedzieli - jade ja oglądać :) napewno zdam relacje ;)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
"Człowiek jest wart tyle co jego wóz. Trzeba o niego dbać"
No tak, ale pierwszy punkt jest ciężki do sprawdzenia, a pozostałe dwa to nie taka ciężka sprawa do znalezienia w tej cenie w 95 roczniku na zachodzie jak również w PL (chociaż mniej :) )Cały czas garażowany. Nie używany zimą.
Nigdy nie miał instalacji LPG.
Samochód bez tuningu i innych bzdur w konfiguracji zgodnej z vin-em.
Można domniemać, że jak ktoś ma to auto od 18 lat to mało za nie wtedy nie zapłacił, idąc dalej tym tokiem myślenia pewnie na porządny serwis też miał kasę, skoro trzymał je tyle lat to raczej żeby używać a nie żeby stało - co wiąże się z kosztami utrzymania. Przykładowo E32 Qby było używane tylko na wakacyjne wyjazdy po Europie, może ten egzemplarz ma podobną historię i zamożnego właściciela. A że są welury w środku to akurat najmniejszy problem, niektórzy po prostu nie lubią "świńskich" tapicerek ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Nie ma co wróżyć z fusów, skoro ktoś ma zamiar jechać i oglądać niech da znać co i jak, tylko zwróciliśmy uwagę że ani czarna blaszka ani długo jeden właściciel żadną gwarancją nie jest - ale jak jest w świetnym stanie i ktoś ma czas i pieniądze to niech bierze, pieści i czeka na żółte blaszki :) Fajnie by było jakby np miała fakture zakupu i mnóstwo faktur z 95-98 rok np z ASO.