Z chęcią przygarnę jeszcze kiedyś longa, przy moim wzroście 196cm gdy zajmę wygodną pozycję w e32 to nie ma za mną zbyt wiele miejsca. W e28, gdy prowadzę, oparcie fotela dotyka tylnej kanapy :)
Ja patrzę, ja czytam...
Ja mam 175 wzrostu i jak ustawie fotel tak jak mi wygodnie to z tylu jest malo miejsca na kolana...Ogolnie w krotkiej wersji z tylu jest miejsca moze troche wiecej niz w passacie b5.
Mowie tutaj o E38.
W E32 jest podobnie a nawet gorzej niż w E38. Ja mam 185cm i przy moim ustawieniu fotela (wcale nie max do tyłu) z tyłu nie ma rewelacji, choć i tak jest to więcej niż obecnie w przeciętnym aucie klasy średniej.
Panowie ochłońcie trochę.....może jeszcze raz przeczytajcie pierwszy post w którym kolega napisał że chce kupić E 32!!!!! więc niech może wypowiadają się osoby które miały E 32 takie i takie i wtedy będzie miało to jakiś sens i konkretną informację dla zakładającego wątek. Mam E 65 i też chciałem się wypowiedzieć co do odczuć związanych z LANGIEM jednak stwierdziłem że nie ma to sensu bo kolega wyraźnie napisał że chce kupić E 32....
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Kup taką która będzie w lepszym stanie, przecież i tak auto prowadzi się z przedniego fotela ;) Będzie ładny long to kup, czemu nie. Czy kogoś znajomi nie wsiedli z nim do auta bo było im za ciasno z tyłu, jeżeli tak niech jeżdżą autobusem. Ja robiłem trasy >1500km krótkimi E32 i E38 i jakoś nikt bardzo nie marudził, a wzrostu mam 197cm.
@ do właścicieli longów (nie wszystkich) - przestańcie się już w każdym możliwym temacie spuszczać nad nimi, mówicie tak jak byście co najmniej Maybachami jeździli a krótka 7er to by była co najwyżej dobrze wyposażona 5er.
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 15-02-2014 o 11:31
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
W czym z punktu widzenia kierowcy long jest lepszy od nielonga?
Pewnie z punktu widzenia tych właścicieli longów jakim fujara nie staje haha.
Naprawdę tak jak napisał Tequila w każdym możliwym temacie forumowi gawędziarze podkreślają wyższość swoich longów zamiast o nie zadbać np.
A co do tematu ,kupuj kolego auto w jak najlepszym stanie bo nawet Ci long nie pomoże jak kupisz grata.
Co do stylistyki to wg mnie e32 long jest ładniejsze ,a e38 obojętnie czy long czy nie long.
Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 15-02-2014 o 12:29