Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: Long czy "nieLong" ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar Longner
    BMW
    e32 730i m30b30 '87 ;e32 730iA m60b30 `93; e28 525e m20b27 `83
    Z chęcią przygarnę jeszcze kiedyś longa, przy moim wzroście 196cm gdy zajmę wygodną pozycję w e32 to nie ma za mną zbyt wiele miejsca. W e28, gdy prowadzę, oparcie fotela dotyka tylnej kanapy :)

"No to jadę, skóra, klima, żółte blachy, szyby w prądzie"

Zaawansowany Użytkownik Awatar Pawel'88
    BMW
    e38 740iL
    Cytat Zamieszczone przez BMW MANIA Zobacz posta
    Według mnie,ale zaznaczam,że to moje zdanie wersja L jest "zwykłemu użytkownikowi nie potrzebna-co zwykła 7 nie wystarcza?
    Każde BMW serii 7 to limuzyna super wygodna i komfortowa.
    A jak komuś zależy naprawdę na wygodzie i przestrzeni to prawie każdy VAN jest dużo większy!!
    Wyczuwam ból dupy z braku posiadania wersji L...

Wyobraź sobie, że czasami jednak nie wystarcza - jak wspomniał kolega wyżej...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 740

Cytat Zamieszczone przez Pawel'88 Zobacz posta
    Wyczuwam ból dupy z braku posiadania wersji L...

Wyobraź sobie, że czasami jednak nie wystarcza - jak wspomniał kolega wyżej...
    Nie mieszaj w głowie bocianowskiemu bo jeszcze kupi to L i się do garażu nie zmieści i dopiero będzie ścisk dupy.
    Z tym wzrostem to przesadzacie chyba, piszecie jak byście byli przynajmniej pokroju Wałujewa-boksera

Początkujący Użytkownik
    BMW
    ----
    Tak się składa, że nie interesuje mnie żaden VAN tylko E32. Dziękuję koledzy za zainteresowanie tematem :) Ogólnie trochę zaskoczyliście mnie i lekko zaniepokoiliście tym miejscem z tyłu. Myślałem, że w 7er to już jest na prawdę bardzo wygodnie i w krótkiej wersji. Sam mam 193cm wzrostu i nie sądzę żeby ktoś za mną narzekał na ciasnotę w siódemce ponieważ nie lubię być mega daleko od kierownicy, jednak myślałem że miejsca z tyłu będzie znacznie więcej niż np we wspomnianym passacie B5..

Doświadczony Użytkownik Awatar Martynka
    BMW
    735 iL
    Cytat Zamieszczone przez BMW MANIA Zobacz posta
    Według mnie,ale zaznaczam,że to moje zdanie wersja L jest "zwykłemu użytkownikowi nie potrzebna-co zwykła 7 nie wystarcza?
    Każde BMW serii 7 to limuzyna super wygodna i komfortowa.

A jak komuś zależy naprawdę na wygodzie i przestrzeni to prawie każdy VAN jest dużo większy!!

Po pierwsze mając stadko szkodników z tyłu te 11,4 cm robi różnicę i jest całkowicie wykorzystywane a jak mówi logika, skoro jest wykorzystywane to znaczy, że jest potrzebne, po drugie nie każdy chce vana a lubi mieć dużo miejsca na nogi, po trzecie w vanie nie ma tyle miejsca co w longu z tyłu :P
    Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Ja patrzę, ja czytam...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok

Ja mam 175 wzrostu i jak ustawie fotel tak jak mi wygodnie to z tylu jest malo miejsca na kolana...Ogolnie w krotkiej wersji z tylu jest miejsca moze troche wiecej niz w passacie b5.
    Mowie tutaj o E38.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    W E32 jest podobnie a nawet gorzej niż w E38. Ja mam 185cm i przy moim ustawieniu fotela (wcale nie max do tyłu) z tyłu nie ma rewelacji, choć i tak jest to więcej niż obecnie w przeciętnym aucie klasy średniej.

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Panowie ochłońcie trochę.....może jeszcze raz przeczytajcie pierwszy post w którym kolega napisał że chce kupić E 32!!!!! więc niech może wypowiadają się osoby które miały E 32 takie i takie i wtedy będzie miało to jakiś sens i konkretną informację dla zakładającego wątek. Mam E 65 i też chciałem się wypowiedzieć co do odczuć związanych z LANGIEM jednak stwierdziłem że nie ma to sensu bo kolega wyraźnie napisał że chce kupić E 32....
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA

Kup taką która będzie w lepszym stanie, przecież i tak auto prowadzi się z przedniego fotela ;) Będzie ładny long to kup, czemu nie. Czy kogoś znajomi nie wsiedli z nim do auta bo było im za ciasno z tyłu, jeżeli tak niech jeżdżą autobusem. Ja robiłem trasy >1500km krótkimi E32 i E38 i jakoś nikt bardzo nie marudził, a wzrostu mam 197cm.

@ do właścicieli longów (nie wszystkich) - przestańcie się już w każdym możliwym temacie spuszczać nad nimi, mówicie tak jak byście co najmniej Maybachami jeździli a krótka 7er to by była co najwyżej dobrze wyposażona 5er.
    Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 15-02-2014 o 11:31
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion