Ładna pogoda więc pochwalę się już sprawną e38 :)
Przepraszam za jakość ale jak ktoś myśli że 20 ileś mpx w sony xperia Z1 robi szał to ma potwierdzenie w fotkach że nie :)
1. Frontem:
2. Boczkiem:
3. Dupcia (lampy tył wrócą oryginalne, białe kierunki, kupiłem z tymi ledami ale nie przekonałem się do nich):
4. El. klapa + narzędzia :)
5. Navi tv cd...
6. Jeszcze tu nie siedziałem
7. Rzadka sprawa chyba w e38, osobiscie nie spotkałem drugiej jak ostatnio przeszukiwałem allegro w poszukiwaniu swojej + sterowanie klimą 3 strefa
8. Zajrzałem w schowek w podłokietniku i znalazłem komplet papierków w gustownym etui bmw (sprzedający chyba też o tym zapomniał :) )
9. Moje miejsce w tym aucie
10. Grube szyby, pamięć, el skladane lusterka, takie tam miłe dodatki
11. Jeszcze mały ekran, 2000r, MK3, a w panelu grzane stołki, masaże, pdc przód tył, DSC... brak el. rolety tył i tego el. sterowanego zawieszenia
12. Gustowna Nokia :)
13. Grzanie kiery - polecam!
14. Samosciemniajace lusterko, boczne tez, czujniki deszczu, szyber i takie tam
15. No i silniczek - 245KM 560NM chodzi jak zegarek póki co
Podsumowując - auto mam tydzień i jak na razie jestem bardzo zadowolony, cała elektryka działa, komputer pokładowy nie pokazuje żadnych błędów (czasami tylko po wyłączeniu auta krzyczy że kontrola ciśnienia w oponach inactive). Srebrna średnio mi się podoba ale jest o wiele łatwiej utrzymać ją w czystości niż moją poprzednią czarną 740i która była niestety wiecznie brudna.
2000r, 196000km przebiegu i rośnie :)
PS. nie wiem jak tak fajnie rozkodowujecie viny więc jak ktoś umie to: xxxxxxx
Pozdrawiam - Marcin - Do zobaczenia na spocie w Warszawie!

Odpowiedz z cytatem