Ja bym jednak wybra³ drug± t± z manualn± skrzyni± biegów, ale kolego to trzeba obejrzeæ, przejechaæ siê.
Ja bym jednak wybra³ drug± t± z manualn± skrzyni± biegów, ale kolego to trzeba obejrzeæ, przejechaæ siê.
fioletowej temat ja ju¿ gdzie¶ opisa³em z dok³adnymi fotkami.... teraz z tego co siê orientuje kupi³ j± ma³olat z ciê¿k± nog± nic nie zrobi³ co by³o do zrobienia mimo ¿e poprzedni da³ nawet czê¶ci (zawieszenie) i jeszcze teraz wo³a o 2 tys wiêcej ni¿ da³....
ta fioletowa z tego co pamietam stala dosc dlugo na allegro w komisie i ma jakies braki papierow od gazu czy wogole zakladany na lewo cos takiego. ale kolor fajny ;)
witam . na fioletow± sam sie szykowa³em jak jeszcze by³a w poprzednich rêkach . m³ody mnie wyprzedzi³ . by³a prawie piêæ lat w jednych rêkach . zawieszenie , motor i elektryka dopiete by³y na tip top . mia³a dwa purchle i rysê na masce . samo to¿e kolor nietypowy i indyvidual . gaz by³ za³o¿ony nowy na stagu . tylko nie wbity w dowód . nawet klima sprawna . w³a¶cicielem by³ mechanik z warsztatu bmw AN-CAR w koszalinie . ale to by³o ok rok temu . na mie¶cie mówi siê ¿e m³ody ma ciê¿k± nogê , z tego co wiem wyleczy³o go z e32 v8 spalanie , bo to nie we¿mie 11,7 l lpg . na ¿ywo daytonafioletmetalic wygl±da du¿o lepiej ni¿ na zdjêciach . ja nie kupi³em tylko dlatego ¿e nie jest srebrna . ( ¿ona siê upar³a ) no i z cen± trochê przesadzi³ . czasami lepiej kupiæ tak jak koledzy napisali '' pa¼dzie¿'' ze zdrow± buda za 3-4tys. i drugie tyle wsadziæ w zabawki , ni¿ kupiæ niby lalkê za 8tys , w której tez trzeba bêdzie pogrzebaæ . ale w tej za 3-4tys ile zabawy!!!!!! . no chyba ¿e kto¶ nie lubi przy babciach grzebaæ .
ROBACZEK