Ja bym jednak wybrał drugą tą z manualną skrzynią biegów, ale kolego to trzeba obejrzeć, przejechać się.
Ja bym jednak wybrał drugą tą z manualną skrzynią biegów, ale kolego to trzeba obejrzeć, przejechać się.
fioletowej temat ja już gdzieś opisałem z dokładnymi fotkami.... teraz z tego co się orientuje kupił ją małolat z ciężką nogą nic nie zrobił co było do zrobienia mimo że poprzedni dał nawet części (zawieszenie) i jeszcze teraz woła o 2 tys więcej niż dał....
ta fioletowa z tego co pamietam stala dosc dlugo na allegro w komisie i ma jakies braki papierow od gazu czy wogole zakladany na lewo cos takiego. ale kolor fajny ;)
witam . na fioletową sam sie szykowałem jak jeszcze była w poprzednich rękach . młody mnie wyprzedził . była prawie pięć lat w jednych rękach . zawieszenie , motor i elektryka dopiete były na tip top . miała dwa purchle i rysę na masce . samo toże kolor nietypowy i indyvidual . gaz był założony nowy na stagu . tylko nie wbity w dowód . nawet klima sprawna . właścicielem był mechanik z warsztatu bmw AN-CAR w koszalinie . ale to było ok rok temu . na mieście mówi się że młody ma ciężką nogę , z tego co wiem wyleczyło go z e32 v8 spalanie , bo to nie weżmie 11,7 l lpg . na żywo daytonafioletmetalic wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach . ja nie kupiłem tylko dlatego że nie jest srebrna . ( żona się uparła ) no i z ceną trochę przesadził . czasami lepiej kupić tak jak koledzy napisali '' paździeż'' ze zdrową buda za 3-4tys. i drugie tyle wsadzić w zabawki , niż kupić niby lalkę za 8tys , w której tez trzeba będzie pogrzebać . ale w tej za 3-4tys ile zabawy!!!!!! . no chyba że ktoś nie lubi przy babciach grzebać .
ROBACZEK