Kruger przy Tobie chyba padnę z powodu Soczi![]()
Kruger przy Tobie chyba padnę z powodu Soczi![]()
Potwierdza się że Górale to twarde chłopaki!! brawo!
Kamil kontynuuje dzieło Adama.
Dla mnie bohaterem tych igrzysk jest BRÓDKA![]()
po 1 nie mamy JEDNEGO podkreślam JEDNEGO nawet ch... toru do treningu a koleś wygrał z takimi tuzami jak Holandia, więc jak dla mnie to MISTRZOSTWO ŚWIATA i okolic
po 2 koleś z zawodu jest ... strażakiem i pracuje zawodowo :)
po 3 nie sztuka mieć szanse medalowe i ich nie wykorzystać ale nie mieć szans praktycznie żadnych i zdobyć mistrzostwo
Co do Kamila - dal rade w konkursie indywidualnym na małej i dużej skoczni ale dał d... w zespołowym,
Co jednak nie zmienia faktu że 2 ZŁOTA ma a Małysz przez parę igrzysk złota nie zdobył :)
natomiast pamiętajmy ile lat wcześniej zaczął Małysz z Tajnerem i spółka promować ten sport czego w przypadku takiego Bródki nikt nie robi od ... zawsze :)
O tym błaźnie i pijoku Żyle nie wspomnę, bo Kruczek powinien go tam zostawić by piechtą wracał do domu za postawę i zaangażowanie, i zgadzam się z Fortuną że powinien zamiast tego palanta jechać Murańka, bo i młodszy i bardziej perspektywiczny niż ten Celebryta za 5 zł, bo sportowcem jak dla mnie on nie jest
Należy pamiętać tez o Justynie która ze złamaną stopa wygrała bieg i zdobyła złoto - to jest dla mnie zaangażowanie i siła woli i chart ducha jak by polska reprezentacja w piłke kopana miała o połowę mniejsze jaja niż Kowalczyk dziś bylibyśmy nie na 70 miejscu ale na 10 pewnie i nie cieszylibyśmy się jak debile że mamy w grupie na 2016 Gibraltar i Szkocje bo jak by sie chłopaki ze Ślesina z drużyny spięli to by tez nie zbłaźnili się i może i wygrali :)
Tak że zakończoną w Soczi olimpiadę uważam za udana natomiast czas wg mnie niektórych ludzi zdecydowanie przeminął :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!