Witam. Jak już zdobędziesz ta wtyczkę to daj znać postaram się pomóc w podłączeniu. Sam przerabiałem ten temat i wiem ze jest ciężko znaleźć dokładną rozpiskę przewodów. Pozdrawiam
Dzięki bardzo za chęci :)
wiesz może którędy idzie wiązka PDC na przód (NADKOLEM CZY KOMORĄ SILNIKA I DOKŁADNIEJ KTÓRĘDY) ????
Zaczynając od bagażnika(bynajmniej ja tak to zrobiłem nie wiem jak jest w orginale) przewody wychodziły przez półkę w której z kolei jest zamontowany gong potem prowadziłem wszystkie przewody w progach po stronie pasażera następnie pod schowkiem jest orginalny przepust w którym idą przewody i wychodzą w nadkolu ( jak ściągniesz nadkole(plastik) będzie to lepiej widoczne) od tego przepustu jest specjalne korytko z kablami i do niego przyczepiłem przewody i oczywiście potem do zderzaka. Jeśli jesteś bardzo dokładny i masz chęci to musisz zdjąć oba zderzaki i przymocować przewody powiem szczerze ja poszedłem na skróty ponieważ nie miałem już sił z tym walczyć i przełożyłem przewody za pomocą zwykłego drucika jak bede kiedyś ściągał zderzaki to to poprawie;p mam nadzieje ze pomogłem:)
Dzięki za pomoc.
Przełożyłem już przewody do komory bagażnika, a teraz dalej którędy ????