A wiec napiszê o co biega!!!!! od pewnego czasu zaczê³a pociæ siê od ¶rodka przednia szyba od strony kierowcy u pasa¿era jest ok. Wymieni³em 2 filtry kabinowe , ogrzewanie dzia³a ok. Co mam jeszcze zrobiæ ¿eby te pocizny zgine³y ?????????
A wiec napiszê o co biega!!!!! od pewnego czasu zaczê³a pociæ siê od ¶rodka przednia szyba od strony kierowcy u pasa¿era jest ok. Wymieni³em 2 filtry kabinowe , ogrzewanie dzia³a ok. Co mam jeszcze zrobiæ ¿eby te pocizny zgine³y ?????????
Mo¿e je¼dzisz na obiegu zamkniêtym...
gdybym je¿dzi³ naa zamkniêtym obiegu to ca³a szyba by by³a spocona !!! a tylko spocizna jest od lusterka w dó³ od strony kierowcy.
wyjmij filtry kabinowe zobaczysz ze nie bedzie parowal bo sa zaj............. syfem wymien na nowe i po problemie jezeli nie wiesz gdzie sa to otwórz maske i przy silownikach sa bo obu stronach takie blachy odkrecasz srubke i masz filtry na wierzchu tyle
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 09-02-2014 o 19:34
Jeszcze s± dwa przy nagrzewnicy ;)
Przy nagrzewnicy?Jak je zlokalizowaæ?
Wys³ane z mojego GT-I9070 przy u¿yciu Tapatalka
zdejmij oslony pod kierownica i pod schowkiem i zobaczysz sa to takie prostokatne filtry trzyma je taka plastikowa kratka zdejmij oslony wsadz glowe i zobaczysz
moze zle napisalem ze pod kierownica oslone kolumny kierowniczej tak bedzie lepiej
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 09-02-2014 o 19:32
Czyli e 38 ma 4 filtry kabinowe? Wszyscy mówi± o 2-uch tych pod mask±.Wiêc jak jest naprawdê.
Wys³ane z mojego GT-I9070 przy u¿yciu Tapatalka