A wiec napiszę o co biega!!!!! od pewnego czasu zaczęła pocić się od środka przednia szyba od strony kierowcy u pasażera jest ok. Wymieniłem 2 filtry kabinowe , ogrzewanie działa ok. Co mam jeszcze zrobić żeby te pocizny zgineły ?????????
A wiec napiszę o co biega!!!!! od pewnego czasu zaczęła pocić się od środka przednia szyba od strony kierowcy u pasażera jest ok. Wymieniłem 2 filtry kabinowe , ogrzewanie działa ok. Co mam jeszcze zrobić żeby te pocizny zgineły ?????????
Może jeździsz na obiegu zamkniętym...
gdybym jeżdził naa zamkniętym obiegu to cała szyba by była spocona !!! a tylko spocizna jest od lusterka w dół od strony kierowcy.
wyjmij filtry kabinowe zobaczysz ze nie bedzie parowal bo sa zaj............. syfem wymien na nowe i po problemie jezeli nie wiesz gdzie sa to otwórz maske i przy silownikach sa bo obu stronach takie blachy odkrecasz srubke i masz filtry na wierzchu tyle
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 09-02-2014 o 19:34
Jeszcze są dwa przy nagrzewnicy ;)
Przy nagrzewnicy?Jak je zlokalizować?
Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
zdejmij oslony pod kierownica i pod schowkiem i zobaczysz sa to takie prostokatne filtry trzyma je taka plastikowa kratka zdejmij oslony wsadz glowe i zobaczysz
moze zle napisalem ze pod kierownica oslone kolumny kierowniczej tak bedzie lepiej
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 09-02-2014 o 19:32
Czyli e 38 ma 4 filtry kabinowe? Wszyscy mówią o 2-uch tych pod maską.Więc jak jest naprawdę.
Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka