Widocznie ktoś przetłumaczył po prostu listę opcji i tyle bo żadne źródła nie potwierdzają takowych lusterek jak również istnienie szklanego szyberdachu w E32.
Widocznie ktoś przetłumaczył po prostu listę opcji i tyle bo żadne źródła nie potwierdzają takowych lusterek jak również istnienie szklanego szyberdachu w E32.
7er
Pewnikiem jest jak piszecie ,przetłumaczone opcje wyposażenia 7er ,i stąd błędy w wielu opisach :)
Kodowanie lusterka o którym tu mowa dotyczy lusterka wewnętrznego.
Tymczasem omawiany granatowy Highline z cyrklami na błotnikach jest już w polskim ogłoszeniu:
http://otomoto.pl/bmw-750-il-highlin...C32176205.html
Państwo sprzedający z Kozienic nie omieszkali popełnić takiego wpisu:
"Elektryczne rolety na wszystkich oknach z tyłu"
Może przy okazji robienia zdjęć do ogłoszenia i otwieraniu tylnych drzwi było chociaż wsadzić tam łeb i zobaczyć o czym się pisze?
Czarne e32 w benzynie!
Google cache pokazuje że była na mobile za 2000EUR, i na otomoto są te same zdjęcia co na mobile
Ostatnio edytowane przez bladyatl ; 14-02-2014 o 16:59
ale tych samochodów mało co jest,żałuję do dzisiaj że swoja sprzedałem,lukając teraz na rynek aledrogo to .......... :(
Czy na mobile był podany przebieg? Bo tu jest tylko 168300 :-)
7er
czarek mogę prosić o twój nr na pw???
Na mobile było tez 168300km
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Hm ładnie ktoś przycina ,tą dwójkę oiro to jeszcze cena do łyknięcia ,ale przeszlo dwa dychacze złociszy (liczę opłaty) to zdeka przesada ,autko nie wygląda na szczególnie dopieszczone ,tak że z dziesiątaka jeszcze weźmie na remoncik
Powisi pewnie ma aukcjach :)