Moim zdaniem to co jest oferowane pod nazwą Ta-Tech tak jak w tej aukcji:
http://allegro.pl/zawieszenie-gwinto...886246715.html
nie jest zestawem gotowym do montażu pod auto. Mocowań pod piasty nie ma. Mocowania pod drążki stabilizatorów też wyglądają inaczej.
Jak na razie to tyle co można ocenić po samych zdjęciach z aukcji tych zestawów to nie wygląda na "nie będzie problemów" tylko na "będą same problemy".
Czarne e32 w benzynie!
Ocenę zestawu zostaw mistrzu sobie. Kup załóż to się przekonasz ,że wszystko pasuje...
Ostatnio edytowane przez sz4l0ny ; 02-02-2014 o 13:12
Czarne e32 w benzynie!
nie jest zestawem gotowym do montażu pod auto. Mocowań pod piasty nie ma. Mocowania pod drążki stabilizatorów też wyglądają inaczej.
Jak na razie to tyle co można ocenić po samych zdjęciach z aukcji tych zestawów to nie wygląda na "nie będzie problemów" tylko na "będą same problemy".
Mistrzu Ja Ciebie Polskiego nie chcę uczyć ,ale to jest ocena... Nienawiści w mojej wypowiedzi nie było więc zluzuj pasek w spodniach ,bo Cie chyba uciska... Powiedziałem cały ten zestaw pasuje "plug and play"
Chyba mistrz Szalony nabral sie na zdjecie pogladowe
Jak German to Anna.
Oszustwo i zlodziejstwo, jak zwykle na allegro.
Czarne e32 w benzynie!
mam super plastufele w mojej bejcy
Ok ok myślę że każdemu się przyda trochę luzu bo napinać się nie ma o co
po 1 na allegro i wszedzie foty gwintu czy kitu to jedno zdjęcie poglądowe - jak ktoś nie doczytał to polecam zajrzeć i się przekonać
po 2 normalnym jest że przód to wkład bo nikt nie sprzedaje całych kolumn za taką cenę. Poniżej pokaże foto mojego zestawu mts'a do z3 - pasowało wszystko i żadnej rzeźby nie było
po 3 rozumiem ze ta technix z e34 siada do e32 bez kombinacji (typu spawanie gięcie cięcie itp) trzeba zamontować i bedzie żyć
tutaj obiecane foto
po lewej przód po prawej tył
było:
E30 320i
Z3
E30 335i
E32 730i
E34 525i
jest:
E38 728i