Dlaczego mi ¿yczysz powodzenia skoro nie jestem zainteresowany zakupem E32 jak te¿ wy¿ej napisa³em? Swoj± ju¿ mam innej nie chce.
Dlaczego mi ¿yczysz powodzenia skoro nie jestem zainteresowany zakupem E32 jak te¿ wy¿ej napisa³em? Swoj± ju¿ mam innej nie chce.
Tak na wszelki wypadek ,jak s± te e32 tam takie tanie i mo¿e kiedy¶ siê wybierzesz po tak± za 300 EURO![]()
A id¼ pan :D Dziêki mo¿e kiedy¶ jak wyrusze to spotkam co¶ ciekawego tanio.
Ta 7 z awa ca³y czas j± mia³e¶ ? masz jaki¶ temat z ni±?
Tê z ava mia³em ca³y czas ,ale teraz jest po renowacji.
Stare nie byly skorzane nie ma ich w wyposazeniu ktore kolunio do ogloszenia wrzucil- ogolnie oba egzemplarze to mega golce... jednak przynajmniej na zdjeciach wygladaja calkiem zdrowo.
@Maniac : zejdz na ziemie - za zdrowe E32 minimum 2k Eur trzeba wyskoczyc a duzo za 5-6k w DE schodzi. E32 nie maja problemu z wjazdem do miasta prawie kazda ma zielona plakietke bo kazda w serii ma kat a po dorzuceniu "kaltlaufregler" spelniaja nawet normy EUR2
Ka¿dy cz³owiek jest jak ksi±¿ka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkowaæ te z³e !!!
Rafa³ za 800e idzie z tym ¿e akurat kolega kupi³ lekko uszkodzone ale autko bardzo zdrowe i na dzien dzisiejszy wygl±da mega dobrze.
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Wgnieciony b³otnik i zgiêty wahacz to jeszcze nie taki rozbitek ;) 7 ma przejechane 140 tys .
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Tu mamy chyba jeszcze ciekaw± sztukê : http://otomoto.pl/bmw-735-C32015634.html je¶li bêdê w Ostrowie w jaki¶ dzieñ a póki co siê nie zanosi do podjadê do Lewkowa zobaczyæ to auto.
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Ma³o zdjêæ ¶rodka a co¶ ciekawego chyba jest miêdzy fotelami?
7er