Sk³adane ,,pere³ki,, ta w skórze drewna ¼le spasowali ,no i te pasy przód czarne ,ty³ popiel
Sk³adane ,,pere³ki,, ta w skórze drewna ¼le spasowali ,no i te pasy przód czarne ,ty³ popiel
Jak zwykle diabe³ tkwi w szczegó³ach :-) Ale zdjêcia ca³kiem ca³kiem.
7er
Ale szukacie dziury w ca³ym...
takie sztuki w regionalnych gazetach chodz± po 300 E
Widzia³em te og³oszenia...nie wiem czemu ale od razu by³y dla mnie przekoloryzowane co nie oznacza ¿e auta nie s± warte zainteresowania.
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ostatnio edytowane przez marek1132 ; 29-01-2014 o 20:11
"My¶lenie to najciê¿sza praca z mo¿liwych i pewnie dlatego tak niewielu j± podejmuje." - Henry Ford
Nie prawda mo¿e na mobile.de ale po wioskach to ci za stówe dadz± bo do miasta nie wjedzie bo nie spe³nia norm a za z³omowanie siê p³aci.
Nie zani¿am tu warto¶ci E32 bo zadbane sztuki kosztuj± ale to s± portale a nie du¿o gorsz± mo¿na nadal wyrwaæ za kilka stówek jak sie ma szczescie.
Kaczy daj mi namiar na tak± za 300e to pojadê i ju¿ nie bêdê musia³ szukaæ.... ;)
B.-±d¼ M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedy¶ kupiê ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
trafia³y siê ale 730 zazwyczaj mo¿e i ³adne ale sobie policz ¿e 300E to nie wysztko to jest 1200 w zaokr±gleniu + koszty rejestracji skarbówki akcyzy + koszty sprowadzenia + wymiana jaki¶ pierdó³ = nie rarytas.
Musisz szukaæ ja nie bra³em namiarów bo nie by³em zainteresowany. Wystarczy i¶æ na ¿ywio³ wyjechaæ do De posiedzieæ tam dzieñ dwa i wracasz E32 na ko³ach.