To E38 jakoś nie powala na kolana, aby się od razu zamieniać.
Jeśli twój MB jest bez wkładu to oczekuj tego samego z drugiej strony. Jak zamieniać to tylko tip top za tip top.
To E38 jakoś nie powala na kolana, aby się od razu zamieniać.
Jeśli twój MB jest bez wkładu to oczekuj tego samego z drugiej strony. Jak zamieniać to tylko tip top za tip top.
no dobrze w takim razie wysłuchawszy opini "specjalistów" marki, dochodzę do wniosku że jednak odpuszczę temat. Dodatkowo myślę jeszcze o spadku wartości tych autek, bo jak się okazuje moje w124 to już zaczyna zyskiwać, i powiedzmy za 2 lata chyba nie będę w stanie sprzedać tej 7 za tyle co teraz jest wystawiona. Czy może się mylę? bo juz nie wiem :P Ew. w detal mogę ją wziąć to wtedy otworzę sklepik z częściami używanymi to powinna się zwrócić.
Jeśli miałbym w124 w sedanie to pewnie bym się zamienił,ale coupe to zupełnie inna bajka,dwudrzwiowe merce w123,124 czy 126 trzymały/trzymają cenę i z roku na rok będą droższe.Nie mylisz się.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
A jak Twoje 124 pod wzgledem rdzy?? Trzyma sie jeszcze?
Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!
no trzyma się robiłem jej pełną konserwację 2 lata temu.
dmisiek dobrze pisze juz dlugo wisi wczesniej byla za 19
a ze tak się jeszcze dopytam, czy jest może ktoś w okolicy kto mógłby obejrzeć to autko?
Purlgey twoj MB czasami nie jezdzil wczesniej w Kołobrzegu ?
z pół roku wisi za 10 i też chętnych nie ma...