Witam kolegow mam taki problem mianowicie jadac po autostradzie zalaczylem tempomat i dziala ustawilem jest ok ,jednak po kilkunastu kilometrach sam sie wylaczyl nie wiem co moze byc grane jakies sugestie
Witam kolegow mam taki problem mianowicie jadac po autostradzie zalaczylem tempomat i dziala ustawilem jest ok ,jednak po kilkunastu kilometrach sam sie wylaczyl nie wiem co moze byc grane jakies sugestie
Może niechcący dotknąłeś pedału gazu lub hamulca...
mysle ze nawet jezeli jedno kolo stracilo przyczepnosc zadzialal system kontroli czego mogles nawet niezauwazyc i tez odlaczy tempomat
u mnie rozłączał się tempomat jak miałem problem ze sterownikiem ABS-u
Nie no pedalu hamulca ani gazu nie dotykalem a co do przyczepnosci to nie chyba zadnego sniegu czy slizgawicy no mokro tylko bylo trzeba bedzie podpiac ja do kompa dzieki
Witam
Pozwolicie ze się podczepię pod temat.
Ja mam taki problem z tempomatem po włączeniu go z przycisku pod licznikami zapala mi się zielona kontrolka na desce ale jak chce regulować prędkość i po wciśnięciu plusa lub minusa auto nie reaguje po 3 próbie zielona kontrolka gaśnie i nie da się jej ponownie włączyć. Dodam ze nie świeci mi abs jak i asc. pozdrawiam