posiadam ask w wersji przed liftem md czy jak kupie ask cd ale po lifcie czy wystarczy tylko przekodować coś i bedzie działać?
posiadam ask w wersji przed liftem md czy jak kupie ask cd ale po lifcie czy wystarczy tylko przekodować coś i bedzie działać?
ktoś coś wie na ten temat? moje już szwankuje i moge takie coś sobie kupić.
Olejus tez ma na MD :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
A co to za różnica czy zwykłe CD czy MD??? Jest różnica w jakości dźwięku , szybkości odczytu?? -zawsze mnie zastanawiało po co były cd i md....
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
poprostu mam md w aucie przed liftem (szwankuj) i chce kupić cd ale takie montowane w poliftach i nie wiem czy bedzie trzeba to kodować jakoś czy sam system rozpozna i zmieni napis na wyświetlaczu z md na cd.
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Nie wszystko trzeba będzie kodować...Zasada działania MD i CD jest taka sama więc bez kodowania może się powiedzie.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
sprawa wyglada tak po wsadzeniu ask cd poliftowego kostki pasuja zasilanie jest. po przekodowaniu na ekranie wyswietla cd zamiast md plyty czyta ale nie dizala mi radio nie wyszukuje zadnych stacji czy to kwestia tunera radiowego potrzebny poliftowy?