Czesc nazywam sie Janusz od miesiaca mam piekna srebna 750 z ktorej mysle ze bede zadowolony i nie bedzie mi odmawiac posluszenstwa a w razie problemow klubowicze mi pomoga pozdrawiam
Czesc nazywam sie Janusz od miesiaca mam piekna srebna 750 z ktorej mysle ze bede zadowolony i nie bedzie mi odmawiac posluszenstwa a w razie problemow klubowicze mi pomoga pozdrawiam
Witam na forum,
widze ze idziesz na latwizne.
Przedstawiles sie w "jednym" zdaniu po dwoch uwagach i liczysz od razu na pomoc.
Troszke wiecej wysilku aby pokazac sie z dobrej strony na pewno by nie zaszkodzilo.
Ale to ty sam musisz wiedziec na co cie stac - dlatego nie zdziw sie gdy odpowiedzi na twoje pytania beda na tym samym poziomie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Witam i pozdrawiam :)
I foteczki zapodaj :)
Na dole pisanego postu jest "Załącz plik" i tam dodajesz fotki które chcesz załączyć. Potem "Wyślij" i gotowe :)
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Witam - coś więcej o sobie i o aucie by się przydało ...
pierwszy raz korzystam z jakiego kolwiek forum i jak narazie sam nie wiem jak z niego korzystac a pozatym jestem po nocce i nastepna przedemna , zastanawia mnie czy nie pojade autobusem do roboty majac takie auto pod domem z powodu tego akusia . A zdiecia chcialem dodac ale limit na zalaczniki zostal na tym forum przekroczony
auto jest z 95 roku 230 tys przebiegu automat, skura, drewno, nawi, webasto podobno, telefon , 5,4 silnik jest to moje 6 auto i jak narazie pierwsze bmw bo nigdy nie myslalem ze bede mial 7 za droga byla dla mnie ale okazalo sie ze za male pieniadze trafila sie okazja to czeba bylo brac
Witam witam i pozdrawiam z Wroclawia :)
Jestem dobry w lozku...potrafie spac godzinami
Witam!
Fotki wrzucaj najlepiej na jakiś serwer obsługujący galeria (imageshack, fotosik) a do postów wklejaj tylko odnośniki do zdjęć.
Pozdrawiam!
Siemka!!
czesc wam wlasnie bylem szukac kabli zaplonowych ale juz zapozno a w tesko maja kable ale sluchawki z mp3 sa grupsze