Pierwsze zdjęcia nawet ma podpis FUBU, więc faktycznie potrzeba tutaj linka ;)
Pierwsze zdjęcia nawet ma podpis FUBU, więc faktycznie potrzeba tutaj linka ;)
Witam, elegancka maszyna:)
Co z tymi dodatkowymi fotkami wnętrza???
Za oknami wiosenka, dlatego postanowiłam zrobić małą wiosenną sesyjkę. Tylko nie smiejcie sie z moich 16" zimowych kółeczek ;)
![]()
Ostatnio edytowane przez olitobi ; 18-02-2014 o 11:42
Co Ty chcesz od kółeczek, moim zdaniem nie wyglądają źle, całe auto też się ładnie prezentuje.
Tak z ciekawości, jakie masz zużycie gazu?
Też z utęsknieniem czekam na możliwość przetestowania nowych kółek u siebie.
te kółka wyglądają jak 14tki biorąc pod uwagę wielkość auta :)
dla sprostowania: nie śmieję się, tylko po prostu widać jak duże trzeba koło by pasowało stylistycznie do e38
No właśnie też poczekam jednak jeszcze trochę bo pogoda może jeszcze zaskoczyć.
Ja finalnie wyląduję na 18", tak szczerze, to myślałem, że zawieszenie będzie trochę bardziej komfortowo zestrojone w E38, nie wiem jak u innych ale wg mnie nawet na 16" jest dość sztywno, na pewno nie kanapowo :)
A powiedz jak z tym zużyciem gazu u Ciebie, bo edytowałem posta i nie wiem czy zauważyłaś to pytanie.
Pali mi gdzies pomiedzy 15-20L gazu, zalezy od jazdy. Ogolnie to mam do wymiany reduktor gazu bo jakiś "Mózg z Koła" zalozyl mi reduktor AC do silnika o mocy do 150KM :banghead:
Wysłane z Taptalk z Samsung Galaxy Note III
Dla mnie to ona wygląda na nich jak na wrotkach :sly:
Wersja raczej standard, bez TV, ale naprawde zadbana. Naszukałam sie troche zadbanej 7er, straciłam mnóstwo nerw, bo ludzie naprawde potrafia nie dbac o auto, a ceny wystawiaja nieadekwatne do stanu... Moze za jakis czas zmienie ją na 4.4 ;)
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 18-02-2014 o 12:46 Powód: Ostatni raz proszę o edycję postów zamiast pisanie jednego pod drugim. Kolejnym razem będzie ostrzeżenie.