A g... Cie ta robota interesuje
Nie Ty za nia płaciłeś i nie masz prawa jej oceniać nawet jak jest nie tak zrobiona
A jak Ci sie nie chce czytać postów moich to włącz sobie blokade i po temacie :)
Wszelkie dalsze gadki na PW jak masz cos do dodania
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Widze, ze sam nie wiesz juz co gadasz.
"Nie Ty za nia płaciłeś i nie masz prawa jej oceniać"-w takim razie powinienes usunąć duza część swoich postow.Poza tym ja nigdzie nie krytykuje wlascicielki tego pojazdu, a mowie o robocie.Skoro sie tak bardzo oburzasz to nie masz zielonego pojecia na ten temat i dalsza dyskusja z Toba nie ma zadnego sensu.Tyle z mojej strony Panie Adasio.
Adasio zawsze starasz się przekonać ludzi do zakupu e65 wg "własnej sztuki zakupu",tak było i w moim przypadku.Są różne drogi i różne myślenie.
Każdy kto choć trochę siedzi w temacie wie co i z czym się je.Jakie są podstawowe błędy w sztuce.Nikogo nie obraziłem,a Ty wmawiasz mi ,że kogoś obrażam i mam jakieś teorie z "kosmosu".
Jeśli ktoś założy za małe opony to widząc to "zareagujesz pytaniem",czy postarasz się wskazać "dobrą drogę"?
Troszku za dużo jadu w Twojej wypowiedzi...
Olitobi bardzo ładnie 7er wygląda na zdjęciach, błyszczy się super......:-)
Ps: koledzy ochłońcie trochę ;-)
Cenne uwagi, nawet te wytykające "niefachowość" lub brak wiedzy, da się przekazać w sposób lekki, łatwy i przyjemny :) a nie naśmiewaniem i wytykaniem błędów
Sądzę że chłopaki chcieli dobrze doradzić, ale ze sposobem przekazu sie troszkę zagalopowali :) ale dobrze że czuwają :)
Będzie dobrze
PS
udanego weselicha @olitobi :)
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Nie napisalem nigdzie, ze mam to w dupie.Nie interesuje to tak, a to juz jest roznica.Jestem po prostu uczulony na pewne rzeczy bo tez się takimi rzeczami zajmuje i takie błędy rażą.Co wazne, sa to podstawowe błędy.Nie bede tutaj tego wszystkiego tlumaczyć, ale moje uwagi w zaden sposob nie mają na celu obrażenie, tylko pokazanie czegoś i tyle.Nie wiem po co się unosić?